Eilen oli ensimmäinen sovitus Otso Mäensivu -mittatilausnilkkureistani ja sehän meni lähes täydellisesti putkeen. Ainoastaan kengän rintaa pitää pari milliä suurentaa, mutta muuten mallikappale oli sopiva. Olin ihan fiilareissa jo noista vihreistä mallikappaleista, mikä surku ettei niistä tule valmiita kenkiä!


l2

l2


l1

l1

Kävin nyysimässä Mäensivu Bottierin puolelta pari vaihekuvaa kenkien kokoamisesta, kannattaa ehdottomasti lukea koko mielenkiintoinen vaihepostausta täältä KLIK!

Ompelijalle tuttuja kurveja kaavamaailmasta eli kenkä palasina. Jotenkin sitä ei tälläinen tavis osaa ajatella, että kengätkin kaavoitetaan, ennen kuin sen konkreettisesti näkee.

l4

l5

Kurvikas kaunotar oli ihanan tuntuinen jalassa jo nyt, vaikka päkiäpehmusteita ja muita kengän sisäisiä palasia ei ollut lainkaan. Tässä vielä muistutukseksi lopullinen design:

mäensivu nelliina

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (10)

nua
1/10 | 

Onko noita Mäensivuja mahdollista saada tuolla tavalla omien mittojen mukaan muidenkin? Nuo kaunottaret ovat aivan mahtavat!

9/10 | 

Ai kah, mä en äkännyt että seuralaisenne Cafe Javassa oli itse kenkämaestro! Näyttää kyllä niin upeilta ja juuri sun näköisiltä noi kengät.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu