Vaikka olenkin hampurilaisfanaatikko, kykenen joskus valitsemaan listalta muutakin. Erityisesti jos olen Panimoravintola Plevnassa. Plevnan mamsellin punajuuripaistokset ovat niin järkyttävän hyviä, että resepti olisi totta vie wanted. Suosittelen maistamaan, jos diggaa vegeruuasta. Tietääkö kukaan maukkaiden punajuuripihvien reseptiä? Saa laittaa  minulle.Koska olen kulkenut viime aikoina enimmäkseen spugen näköisenä (kuten siskoni minulle tässä hetki sitten avuliaasti huomautti), ajattelin kokeilla naisellisuuttakin välillä. Vähän mekkomaista takkia ylle ja Parikkaa jalkaan, ja johan on taas niin naisellista että :)

Kommentit (26)

Katar
1/26 | 

Niin en noista vegeruoista sitten tiedä. Rexinä otin tietysti pihviannoksen joka maksaa lähemmäs 30 €, joka ei todellakaan ollut hintansa väärti. Esmes naapurin Grillistä olisin saanut samaan hintaan täydellisen annoksen.

No aina ei voi voittaa ja makunsa kullakin. Istuskelupaikkana kuitenkin tykkään ja hyvät oman panimon siiderit.

Mulla on muutes sama takki mustana :)

AnonyM

Siis etkö käy koskaan itsekseni ulkona syömässä? Lounaalla? Tai ystäviesi kanssa? Ei kai sitä miestä ole pakko raahata sellaiseen mihin se ei halua, mutta kai sinä joskus käyt ulkona syömässä ilman sitäkin :D (Ja vinkvink, Globalista on ainakin saanut myös mukaan, joten voithan aina kipaista hakemassa ruoat kotiinkin ;))

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

käyn itsekseni ulkona syömässä ehkä kerran vuodessa. Ystävät ovat 99% lihansyöjiä, joten kyllä se pitkälti vaatii aina ravintolavalinnalta sellaista, missä on listalla kaikkea. En näe tässä nyt mitään ongelmaa, olen ihan hämmästynyt näistä kommenteista että mun pitäis mennä mielummin yksin syömään :D

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

AnonyM

Hah joo en pakota menemään yksin syömään, ehdotin vain ravintolaa, jonka oletin ehkä kiinnostavan. Jostain olen vaan saanut käsityksen että sinua kiinnostavat erilaiset kasvisruokia tarjoavat paikat Tampereella, ja itse kummastelin vain sitä että miten kokeilun estää se että mies on lihansyöjä :D Sitä varmaan tuo santtukin kommentillaan haki. Mutta minä ainakin tiedän sitten että ei kasvisruokapaikkoja ainakaan kannata ehdottaa, pahoittelen ja antaa asian nyt jäädä unholaan!

4/26 | 

Vegemesta ei kauaa pärjännyt Satamakadulla (harmi, sillä en ehtinyt edes käydä), mutta perustivat Café Europan viereen uuden firman. Jos safka on yhtään niin hyvää kuin kehut Vegemestasta ovat olleet, olis tuo kokeilemisen arvoinen paikka myös.

Burgeriakin saanee edelleen ;)

Vim

Ai, onko Vegemesta jo lopetettu? Ei tosiaan sitten kovin kauaa siinä ollut. Ajattelinkin kyllä, ettei se Satamakadun sijainti ollut kovin hyvä. Harmi, piti mennä kokeilemaan. :D

Soffe
6/26 | 

Plevnassa on maailman parasta ruokaa! :D Aina kun käydään Tampereella (eli kerran vuodessa) niin mies "pakottaa" mut sinne. :D Söin edelliskerralla noita punajuuripaistoksia ja ne ovat taivaallisen hyviä! :D Tässä tulee nälkä kun vain muisteleekin sitä ruokaa... :D

7/26 | 

Gopal vaan on paras :) Tykkääkö T-Rex intialaistyylisestä safkasta? Ehkä sen varjolla saisit houkuteltua sinne ;)

9/26 | 

Plevnassa on kyllä herkut ruuat ja tunnelma aina kohdillaan. :) Viimeksi söin pyttipannua siellä ja silmät meinas pyörähtää päässä kun oli ihan törkeän hyvää!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla