Meillä oli perjantaina Keilarannassa firman kesäjuhlat, jonne valitsin ylleni jättimäisen Asoksen tyllihameen. Juhlien teemana oli juhannustanssit, ja tällä asulla voisin varsin hyvin mennä vaikka ihan oikeisiin juhannustansseihin. T-paita (Mango) ja ballerinat (H&M) tekivät juhlavasta hameesta hieman rennomman. 

Hiuksissa on vanhat clip-on pidennykset, jos joku ihmetteli äkillistä hiustenkasvua :D

Kuvista kiitos työkaverilleni Antille, joka harrastaa valokuvausta ja esittelee meille joka viikko aina vaan hienompia old school filmikameralla otettuja kuvia. 

Kommentit (3)

Jii
1/3 | 

Aivan ihana asu! Olet inspiroiva vuodesta toiseen, kaikessa mitä teet. Miten onnistutkin :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat