Lontoon parasta antia on käveleskely päämäärättömästi ympäriinsä, vailla sen kummempaa agendaa. Varatkaa lomallanne aikataulun salliessa ainakin yksi päivä ilman varsinaisia nähtävyyksiä ja lähtekää Sohoon, Covent Gardeniin tai vaikkapa Notting Hilliin ihan vain kävelylle. Vastaan tulee varmasti yllättäviä pieniä putiikkeja, hienoja taloja, persoonallisia ovia, pikkuruisia puistoja, jättimäisiä puistoja, katutaiteilijoita, kaikenlaisia kujia tutkittavaksi ja nättejä katukahviloita ohikulkevien ihastelua varten.


u10

u10


u9

u9


u8

u8


u4

u4


u7

u7


u6

u6


u12

u12


u11

u11


u13

u13


u5

u5


u18

u18


u17

u17


u16

u16


u19

u19


u3

u3


u2

u2


u1

u1

Päivän voi keskeyttää take away -lounaalla puistossa. Melkein joka nurkalta löytyy joku ruokapaikka tai -koju, ja niistä kaikista saa herkullista mukaan otettavaa. Valinnan varaa riittää varmasti jokaiseen makuun.

Parhaisiin paikkoihin ja putiikkeihin olen aina osunut vahingossa.

Kommentit (9)

1/9 | 

Oi mitä kauniita asioita, juuri sanoin siskolle ja serkulle että pakko päästä joskus Lontooseen sinne kadulle, mikä sen nimi onkaan, missä on kaikkia ihania Vintage tyylisiä liikkeitä ja fiftariliikkeitä, karkkia silmille <3

2/9 | 

ah, nää sun kuvat ja postaukset aiheuttaa mulle massiivista koti-ikävää! ihanan näköinen loma teillä, käy mun puolesta syömässä pretissä yksi porkkanakakku (laajan makutestin ehdoton voittaja!) :)

4/9 | 

Noi laukut ja kengät oli aivan mielettömiä! Ihanaa kun postaat kuvia reissuiltasi kun itse en ikinä matkustele mihinkään. Näkee ainakin sun silmillä kauniitä ja mielenkiintoisia paikkoja.

jenni
6/9 | 

tuli niin kauhea ikävä lemppari kaupunkiani,jonka hylkäsin täksi kesäksi. On ollu hauska lukea näitä postauksia kun tulee omat reissut mieleen:)

sarr
8/9 | 

Hei, täällä kaivattais Lontoo vinkkejä. Matka sinne ois parin viikon päästä edessä :) Missä kannattaa käydä?

9/9 | 

Oiii noi kengät! <3 Olivat muistaakseni Ellessäki Saimin lemppareina ^__^ Oispa mulla rahaa niin lähtisin miehekkeeni kanssa shoppailemaan Lontooseen :D Minkä verran kannattaisi varata matkakassaksi?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013