Lontoon parasta antia on käveleskely päämäärättömästi ympäriinsä, vailla sen kummempaa agendaa. Varatkaa lomallanne aikataulun salliessa ainakin yksi päivä ilman varsinaisia nähtävyyksiä ja lähtekää Sohoon, Covent Gardeniin tai vaikkapa Notting Hilliin ihan vain kävelylle. Vastaan tulee varmasti yllättäviä pieniä putiikkeja, hienoja taloja, persoonallisia ovia, pikkuruisia puistoja, jättimäisiä puistoja, katutaiteilijoita, kaikenlaisia kujia tutkittavaksi ja nättejä katukahviloita ohikulkevien ihastelua varten.

u10
u10
u9
u9
u8
u8
u4
u4
u7
u7
u6
u6
u12
u12
u11
u11
u13
u13
u5
u5
u18
u18
u17
u17
u16
u16
u19
u19
u3
u3
u2
u2
u1
u1

Päivän voi keskeyttää take away -lounaalla puistossa. Melkein joka nurkalta löytyy joku ruokapaikka tai -koju, ja niistä kaikista saa herkullista mukaan otettavaa. Valinnan varaa riittää varmasti jokaiseen makuun.

Parhaisiin paikkoihin ja putiikkeihin olen aina osunut vahingossa.

Kommentit (9)

Oi mitä kauniita asioita, juuri sanoin siskolle ja serkulle että pakko päästä joskus Lontooseen sinne kadulle, mikä sen nimi onkaan, missä on kaikkia ihania Vintage tyylisiä liikkeitä ja fiftariliikkeitä, karkkia silmille <3

ah, nää sun kuvat ja postaukset aiheuttaa mulle massiivista koti-ikävää! ihanan näköinen loma teillä, käy mun puolesta syömässä pretissä yksi porkkanakakku (laajan makutestin ehdoton voittaja!) :)

Noi laukut ja kengät oli aivan mielettömiä! Ihanaa kun postaat kuvia reissuiltasi kun itse en ikinä matkustele mihinkään. Näkee ainakin sun silmillä kauniitä ja mielenkiintoisia paikkoja.

jenni

tuli niin kauhea ikävä lemppari kaupunkiani,jonka hylkäsin täksi kesäksi. On ollu hauska lukea näitä postauksia kun tulee omat reissut mieleen:)

sarr

Hei, täällä kaivattais Lontoo vinkkejä. Matka sinne ois parin viikon päästä edessä :) Missä kannattaa käydä?

Oiii noi kengät! <3 Olivat muistaakseni Ellessäki Saimin lemppareina ^__^ Oispa mulla rahaa niin lähtisin miehekkeeni kanssa shoppailemaan Lontooseen :D Minkä verran kannattaisi varata matkakassaksi?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012