Costumen Kehu kaveria toukokuussa -kamppis on pyörinyt jo pari viikkoa blogeissa ja Facebookissa, ja nyt on aika jakaa kehut eteenpäin. MouMou lähetti minulle Minna Parikan kengän kehujen kera tuossa hetki sitten, ja nyt minä jaan samaisen kengän eteenpäin. En voinut valita mitään muutakaan kehukuvaa, koska Raquel on elämäni kenkä.


Oma kehuni lähtee aina yhtä upealle Oi ihana turhamaisuus -blogille, eli Annukalle, mutta myös Eevalle joka oli aikaisemmin Annukan kirjoittajaparina. Vuonna 2007 löysin ensimmäistä kertaa blogimaailman, koska osuin vahingossa googlen kautta Oi ihana turhamaisuus -blogiin. Ihastuin ideaan välittömästi, vaikka en oikeastaan tajunnut että mikä blogi ylipäänsä on, mikä sen perimmäinen idea on. Ymmärsin ainoastaan että nyt pääsisin vihdoinkin vuodattamaan vaate- ja kenkähörhöilyäni edes johonkin kanavaan, niin että kuulijalla on täysi vapaus valita pysyykö linjoilla vai ei, kiinnostaako vai ei. Toisin kuin kavereillani, jotka reppanat joutuivat kuuntelemaan ui ui minkä mekon löysin -intoilujani kahvipöydän ääressä, halusivat tai eivät. Blogi oli vähän niinkuin armahdus ystävilleni :D Paitsi että hekin roikkuvat täällä linjolla aika moni, että...

Tuon satunnaisen googleosuman jälkeisinä päivinä perustin Nelliinan blogin, tietämättä lainkaan millaiseen myllyyn olin vaaleat kutrini laittamassa. Tuolloin olin vielä superblondi, ihan överi ja onnellinen siitä. Ihan kohta vietetään luonnollisen vaalean mutta haluaisi olla mustatukkainen -Nelliinan vaatehuoneen 6-vuotispäivää, mikä on ihan älytöntä, mahtavaa, parasta ja mieletöntä. Jättimäinen kiitos tästä kuuluu Oi ihana turhamaisuus -blogille, tsemppaavalle lähipiirilleni, ja teille, lukijoille. Ilman teitä Vaatehuone ei olisi mitään.

Kommentit (8)

Tik
1/8 | 

Hei mun on pakko kysyä sulta apua Raguelien nauhojen sitomiseen. Mä sain meinaan ihanat kauan haikailemani raguelit joululahjaksi ja nyt kun kävelin niiden kanssa ensimmäisen kerran, en osannut selvästikään sitoa niitä niin etteivät nauhat kokoajan aukea. Onko sinulla siis jotain niksiä miten nauhat pysyvät tiukasti kiinni ilman, että ne näyttäisivät ihan pöhköiltä? Tuntuu hölmöltä kysyä kenkien sitomisvinkkiä, mutta teen sen silti :D

Tik

Okei, ehkä en siis uskaltanut tehdä solmusta tarpeeksi tiukkaa kun olen vielä siinä vaiheessa etten uskaltaisi käyttää niitä ollenkaan :D Täytyy uskaltautua siis kovempiin otteisiin :)

2/8 | 

Tämä kehumis kamppis on mielestäni ihana ja lämmittää sydäntä (: Ihmiset (etenkin netin ihmeellisessä maailmassa) liian harvoin kehuvat toisiaan vaan keskittyvät pelkkään negatiivisuuteen. Tällaiset jutut ovat mukavaa vastapainoa kaikelle sille vihalle mikä interneetissä liikkuu, joten kiitos tästä<3

xx

MI MI MENDINE

3/8 | 

Nelliinan Vaatehuone oli mun eka blogilöytö, jota jäin seuraamaan! En muista koska se oli, mutta olit vielä Bloggerissa silloin... Ehkä 2009? Tällä hetkellä seuraan ties kuinka montaa blogia ja omakin on :) Monta eri blogia on tullu luettua, mutta tää sun vaan on ja pysyy! On kehut paikallaan :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
Kesäkuu