Minulla on kaksi sellaista vaatekappaletta, jotka keräävät kerta toisensa jälkeen ihmisiltä kommentteja aina kun niissä kuljen. Toinen on Ivana Helsingin musta This is for you Gram -malliston takki, joka turmion papittaren takkinakin tunnetaan, ja toinen kehujen kerääjä on Vilmurin lintukuvoidut sukkikset. 

Joku näissä keltaisissa sukkahousuissa aiheuttaa reaktion ventovieraissa. Suomalaisille on vieläpä melko epätyypillistä jutella vieraille, näin kenttäkokemuksen perusteella arvoiden. Kommentit sukkiksista ovat poikkeuksetta luokkaa Voi kun on hienot, mistä noita saa! Ehkä se on tuo elämäniloisen keltaisen ja dramaattisen mustan lintuaiheen kontrasti, ken tietää. Tai ihan vaan se, että ne ovat kerrassaan mainiot. Mikä tahansa musta loipake herää eloon keltaisten säärien kanssa.

Sukkikset: Vilmuri / Hattu: Global / Hapsunilkkurit: BullBoxer / Pitsitunika: Vero Moda / Neule: ei mitään muistikuvaa

Tässä asussa kaikki hörsöily keskittyi jalkaosastolle, yläkerran pysyessä melko eleettömänä. Puolet ja puolet, kultainen hörsöilyn keskitie.

Kommentit (6)

Kotza
1/6 | 

Mulla ihan sama kokemus :) mary a jalavan printtisukkahousuja on kehunut useampikin tuikituntematon, muita vaateratkaisuja ei kukaan ikinä. Itsekin kyllä kehun tuntemattomia aivan liian harvoin...

Aniis
2/6 | 

Hei, tämä ei liity tähän postaukseen, mutta huomannet kysymyksen parhaiten tästä. Oletko mistä hommannu Lola Ramonan sydänlaukkusi nahkahihnan? Mukanahan siinä tulee semmoinen kettinkihihna, ja se on minusta äärettömän epämukava käytössä... Katsoin että sinulla on kuitenkin ihan tavan sileä nahkahihna. Olen yrittänyt googlata mistä noita "vaihtohihnoja" voisi saada, mutta en ole löytänyt, joten jos tohtisit vinkata? :) 

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Minulla oli kotona musta perushihna käyttämättömänä ja siirsin sen tuohon laukkuun :) se ketjuhihna oli tosi kömpelö ja kuten sanoit, epämukava. Siskoni taas sai suoraan kaupasta mista laukun osti, ylimääräisen hihnan mukaan kun heillä sattui niitä olemaan! Tsekkaa joku H&M:n laukkuosasto löytyisikö sieltä edullista mustaa laukkua irtohihnalla, niin että voisit käyttää hihnaa kahdessa laukussa?

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010