Pannunalunen on asia mitä tarvitsee viikottain, mutta koskaan niitä ei muista hankkia. Etenkään kun kaikki tarjolla olevat ovat pääsääntöisesti tylsiä kuin taikinakupit. Tylsien asioiden hankkimista siirtää mielellään aina toiseen kertaan, kunnes taas kerran manaa tulikuuma pata käsissä että minkä päälle sen pöytään asettelisi. Eihän se alunen sieltä patojen ja kattiloiden alta juurikaan näy, mutta nämä viikonloppuna kirppikseltä löytämäni ällösöpöt keraamiset alustat voi pitää esillä aina.
Pikkuiset sormet sieltä tulivat kuvaan koko ajan, ilmeisesti kuppikakkuaiheiset aluset olivat Anninkin mielestä iiiihanat. Tyttö oli sitä mieltä, että nalle täytyy istuttaa niiden päälle, koska ilmeisesti tuolilla kuuluu istua eikä kuvata blogijuttuja. Lapsen sinnikkyys istuttaa nallea tuolille on jotenkin niin hellyyttävää, ei sitä vaan pysty pokalla selittämään että voisiko pehmokaveri istua hetkisen vaikkapa lattialla :D Etenkin kun vastaus on tomera ei.Nämä maksoivat 2,90e/kpl joten ei ollut kallis keikka. Ja nyt on enemmänkin alusia mihin asettaa kuumat padat ja kattilat, eikä tarvitse viritellä pöydälle patakintaita ja -lappuja, tai sitä yhtä ainokaista alusta mikä minulla on. Uskomatonta miten kauan olen tätäkin asiaa roikuttanut, mutta kuten sanottu, tylsien asioiden ostaminen on... tylsää.

Kommentit (1)

Tähtityttö
1/1 | 

Minäkin ihastuin noihin, Prismassa niitä myytiin (olisiko ollut viime keväänä?) ja pakko oli yksi kotiuttaa. Tylsien (eli tarpeellisten) arkipäiväisten tavaroiden kauneus on parhautta.

Tyttönne on ihanassa iässä, muista nauttia joka hetkestä!

Mukavaa loppusyksyä sinulle ja koko perheellenne!

T.Lukijana aktiivinen, kommentoijana laiska

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011