Vaikka ulkona on kuinka kylmä tahansa, aurinko pelastaa kaiken. Kuuden seitsemän aikaan aamulla on vielä nurmikko huurteessa, mutta siinäkin on oma fiiliksensä. Minä en periaatteessa ole kevätfani, joskin joudun myöntämään että kalpeissa aamuissa on sitä jotain. Etenkin nyt kun on laskeutunut 9. kerroksesta maantasalle ja lintujen liverrys on korvia huumaavaa! En tajua miten pikkutirpoista voikin lähteä sellainen mekkala, että ulko-oven avatessa se on melkein järkytyksen paikka :D


Maximekko - Seppälä (saatu), muhkea neuletakki - Maison Martin Margiela for H&M.


Aamuisista sirkutuskonserteista tulee jotenkin elävästi mieleen lapsuuden telttaretket omalle takapihalle, kun auringon noustessa harakat alkoivat säksätyksensä lähipuissa ja nukkuminen kävi niin mahdottomaksi että äreänä paineli omaan sänkyynsä vetämään sikeitä vielä pariksi tunniksi :D Näin aikuisena naurattaa että sitä on ihan vapaaehtoisesti pykännyt teltan kesällä pystyyn takapihalle ja nukkunut sentin retkipatjalla, kun oma sänky on ollut ihan vieressä. Lapsena ei vissiin ole kovin mukavuudenhaluinen, vaan kaipaa enemmän seikkailuja... olisikohan syytä tarkistaa omaa ajatusmaailmaansa ja yrittää edes osittain palauttaa lapsenmielisyyttä kankean aikuisen elämään.

Kommentit (15)

atomi
1/15 | 

Asia ei juuri telttailuun liity, mutta tähän päivään kuitenkin. Osallistu(i)tko Vaatevallankumous-tempaukseen? Mielestäni on hieno asia, että valmisvaatteiden tekijöitä ja vaatetuotantoa yleensäkin valotetaan meille tavallisille kuluttajille.itse en ole Facebookissa tms mutta hieno idea tuo nurinpäin oleva vaate - ei ainakaan tosikkomainen tai hyökkäävä tapa näyttää kannatustaan asialle.

AMV
2/15 | 

Viime kesänäkin nukuin jonkun yön teltassa kesäpaikan pihassa. Viileä teltta vs. kuuma kamari. Pehmeä patja vs. makuualusta. Teltta ja makuualusta voitti 2-0. Mun selkä valitsee aina kovan ennen pehmeää, vaikka sitten sen makuualusta.

Varjosudenhetki
3/15 | 

Odota kun lapsesi on vähän isompi. :)
Silloin kolmen viikon telttailuputket takapihalla ovat arkipäivää.

4/15 | 

Ei vitsi, näyttää ihanalta! Olen ikäni asunut kerrostalossa ja aina kun pääsee maalle, se on kyllä aijai niiiiin luksusta.

Noita nättejä trikoomaksimekkoja tuntuu kulkevan joka puolella, ehkä sitä voisi itsekin koettaa.

5/15 | 

Lapsuudessa serkun kanssa telttailtiin kesäisin meidän takapihalla, usein pidettiin niin kovaa meteliä ja kikatettiin iltamyöhälle, että äiti huusi ikkunasta olemaan hiljempaa =)

Omat lapset alkaa olla nyt niin isoja, että tänä kesänä varmaan pystytellään telttaa meidän puutarhaan mutta ovat kuitenkin vielä niin pieniä että saan kömpiä seuraksi ja turvaksi.

6/15 | 

Meillä on kaveriporukan kanssa ollut jo vuosikausia perinteenä mennä telttareissulle joka kesä :D Ei tosin keskelle-ei-mitään vaan ihan leirintäalueelle, mutta koskaan ei olla otettu mökkiä vaan aina teltta-alueelle. Eikä meillä ole mitään mieletöntä supertelttaa kuten useimmilla näillä leirintäalueilla on vaan ihan normaalit kupoliteltat. Siinä pääsee telttailun fiilikseen :) Ollaan telttailtu toki myös keskellä talvea, keskellä kaupunkia ties minkä hallin tai stadionin edessä odottaessa parhaita paikkoja bändien keikoille :D Leirintäalueilla pääsee toki sisävessaan ja suihkuun ja kauppa on suht lähellä, mutta on siinä silti leirifiilikset kun on luonnon helmassa ja pääsee uimaan ja syömään aamiaista keittokatoksessa auringonpaisteessa. Toki vuosien varrella ollaan koettu telttaretket myös koko viikonlopun kestävässä kaatosateessa, tuskaisassa helteessä ja ties missä, joten ei se sää aina suosi, mutta joka vuosi mennään :D Tässä vanhentuessa tosin huomaa ettei selkä enää osaa nukkua makuualustalla nurmikolla, mutta kyllä sitä aina viikonlopun selviää! XD

Kaunotar&Hirviö
7/15 | 

Vaatevallankumous on kansainvälinen tapahtuma, joka on tarkoituksella tänä päivänä, eli vuosi sitten tapahtuneen bangladeshilaisen vaatetehtaan sortumisen 1100 kuolonuhrin ja n 2000 loukkaantuneen vaatetyöntekijän muistopäivä. Nurinpäin puettu vaate näyttää laput, joissa on vaatteen valmistusmaa. Tällä halutaan kiinnittää huomio vaatetyöläisten oloihin.Useat vaatebloggarit ovat huomioinut tapahtuman blogissaan. Mikäli vuosipäivästä muodostuu perinne, toivon, että Nelliinakin voisi joskus siihen osallistua.Ymmärrän, jos kiistanalaisiin kysymyksiin ei haluta blogissa puuttua, tämä on todella ihana hyvän mielen blogi, eli älä koe tätä arvosteluna. Asia on kuitenkin tärkeä ja on relevantti aihe myös muotiblogeissa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011