Sorrun välillä ajattelemaan, että vain neutraalit värit "sopivat kaikkeen". Kuitenkin tyylini on kaikkea muuta kuin neutraalit värit, ja ihan siitä johtuen, että rakastan voimakkaita värejä. Ja kaiken lisäksi se on omalla kohdalla asusteiden suhteen yleensä jokin kirkas väri, joka sopii kaikkeen. Keltainen tai pinkki käsilaukku piristää melkein asun kuin asun.

Sama juttu keltaisen kaulaliinan kohdalla. Harkitsin ensin, että olisin neulonut huivin esimerkiksi harmaasta langasta, mutta onneksi päädyin lopulta keltaiseen. 

Kengät: Minna Parikka, takki: Selected, hame: Lindex, huivi: itse neulottu. 

Jättihuivin ohje löytyy täältä, sen uskaltaa aloittaa vaikka olisi vasta aloittelija neulomisessa. Riittää, että osaa oikean ja nurjan silmukan. 

Ps. teen parhaillaan ensimmäistä kirjoneulettani ja voin sanoa, että en olisi ryhtynyt jos olisin tiennyt millaista piperrystä se on :D aivan kauheaa puuhaa tällaiselle suurten linjojen ja nopeuden ystävälle! Kunnon epämukavuusalueella neulomista...

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat