Ennen kuin sukellan naistenlehtien viihdyttävään maailmaan, päivitetään esille vähän keltaista. Tässä on ehkä lempparein vaatekertani pitkään aikaan, tai ainakin siinä on monta lempparielementtiä. Erityisesti hattu. Viihdyn huopahatuissa erittäin hyvin, tämä hattu on kulkenut mukana jo monta vuotta. Ostin sen joskus köyhänä opiskelijana ruokarahoilla, mutta en ole katunut hetkeäkään vaikka makaronilla elettiinkin seuraava viikko. Hattu maksoi noin 10 euroa, että sitä voi päätellä mikä meikäläisen budjetti on opiskelijana ollut.

 
 

Hattu - kirppis / Takki - kirppis / Laukku - River Island / Saapikkaat - Marc O`Polo (saatu) / Hame - Zara / Paita - KappAhl (saatu).
 

Kuvat nappastu juuri ennen kampaajaa, jos ihmettelette hiusten keltaisuutta.
 

Luulin joskus tuota mokkalaukkua ostaessani, että tummanvioletti mummolaukku olisi todella helppo yhdistellä erilaisiin vaatteisiin. Mutta eipä ollutkaan, jostain syystä se on ollut tosi hankala väri yhdistellä. Oikeastaan tuo oranssi hame on ollut ainoa vaatteeni mihin se oikeasti sopii. Perusmustan kanssa se näyttää tunkkaiselta, punaisen kanssa riemunkirjavalta, harmaassa liian jouluiselta ja niin edelleen. Tai ehkä tämä ongelma on vain oman pääni sisällä, kuten yleensä ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (5)

Nina
1/5 | 

No nyt on oikein erityisen ihana asu! Violetin laukun yhdistelemisestä, oletko harkinnut vihreää? Muistaakseni rakastat mintunvihreää, ja siihen ainakin oman värisilmäni mukaan violetti voisi mätsäytyä aika kivasti... ;)

2/5 | 

Tosi kaunis väripilkku tuo hame! Oon itekin alkanut ihan tosissani haaveilemaan oransseista vaatteista/asusteista, kun väriän on nyt niin monissa paikoissa nyt vilahdellut :)

Jennifer
3/5 | 

Sun hiuksethan on tossa kuvassa ihanan väriset! Jotenkin mulla näyttää vähänkin keltaiseen taittuva tukka kauhealta, mutta sulla tämmöinen "tosi keltainenkin" vain hyvältä. En ehkä ala..;) Onko sulla vielä pidennyksiä tukassa? Jos on niin millä tavalla ne on kiinnitetty (teipit, ringsit tms)?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012