Tampereella töissä käydessä tulee huomioitua kaupungilla liikkuvia tyylitaitureita, jotka erottuvat joukosta. Suosikikseni on noussut eräs hieman vanhempi, veikkaisin että noin 60 -vuotias, siro tumma nainen. Hänellä on voimakas tyyli joka pitää sisällään lähes poikkeuksetta pelkkiä mustia elementtejä. Siitä huolimatta tämä leidi ei huku mustien villakangastakkien massaan vaan erottuu itsevarman olemuksen ja taidokkaiden asujensa vuoksi kuin kanarialintu. Olen nähnyt naisella esimerkiksi upeasti leikattuja polvihousuja, siis oikein kunnon pussipolvihousuja ratsastussaappaiden kera. Jotkut ihmiset ovat tietyllä tavalla karismaattisia, sen erottaa vaikka kävelisi vain kadulla tällaisen henkilön ohi.

Kanarialinnuksi voi päästä myös ihan vaan käyttämällä kirkkaankeltaista takkia.
Takki - Ellos (ikivanha), saappaat - Minna Parikka, hattu - KN Collection (ensi kevään mallistoa), käsilaukku - vintage.Isoisoäitini jämerä musta nahkalaukku on silmäteräni. Onneksi ennenvanhaan tehtiin hyvälaatuisia laukkuja, että vuosikymmenet eivät ole kuluttaneet kuin sisävuorta. Silloin käsilaukun tuli kestää käyttöä. Ajaton musta käsilaukku ei mene koskaan pois muodista.

Kommentit (7)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
3/7 | 

Kuljen junalla, ja toimii ihan äärettömän hyvin. n.20min suuntaansa ja junia tulee/menee tosi hyvin toimistoaikoina. Toijalassa pysähtyy melkein kaikki turun ja Helsingin junat eli risteyspaikka. Järkyn hintainen tuo junalippu on (209e) per kk mutta kuitenkin suhteessa halpa jos vertaa Tampereen tonttihintoihin vs toijalan tonttihinnat ;D Me ollaan viihdytty Toijalassa niin hyvin kuin olla voi, manse on ihan vieressä jos cityä kaipaa ja oma rauha odottaa kotona :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

5/7 | 

Täällä Lahdessa joskus todellakin tympii koska hyvin harvoin ketään tyylikkäitä tai edes kiinnostavan näköisiä ihmisiä tulee vastaan. Helsingissä tai Tampereella on siinä mielessä totaalisen eri meininkin että siellä panostetaan enemmän.

6/7 | 

Upea laukku! Rakastan tuollaisia vanhoja, huolella tehtyjä laukkuja. Olen yrittänyt bongailla tällaista kirpparilta, mutta monesti sisävuori on tosiaan karmivassa kunnossa. Senkin saisi varmaan joku taitava tyyppi uusittua.

Miranen
7/7 | 

Hei! Täytyy sanoa, että ihastuin keltaiseen takiasi vähän aikaa sitten! Niin raikas ja piristävä väri. Asiasta toiseen: kuljetko Tampereelle junalla? Miten olet kokenut työmatkan Toijalan ja Tampereen välillä? Itse työskentelen myös Tampereella, mutta Toijalan suunnilta on etsitty tonttia, joten työmatka arveluttaa luonnollisesti ja olisi kiva kuulla kokemuksesi. :) Mukavaa syyspäivää!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011