Keltainen myssy teki paluun. Tämä vuosia vanha henkkamaukan myssy on joka syksy kunnon tehokäytössä, se on niin täydellisen värinen. Ja lämmin. Keltainen myssy päässä fillaroin aamulla myös kohti jotain muutakin keltaista. Arvatkaa mitä, on taas se aika vuodesta! Aaverahkan aika! Ikävä kyllä stockalla pitää sietää sekopäisiä ryykääjiä, mutta Aaverahka on sen arvoista. Olen zen, kukaan ei voi horjuttaa mielenrauhaani... paitsi joku panssarivaunulta tuntunut täti, joka rymisteli ylitseni käytävällä. Pffft.
Kommentit (13)

Käyttäjä1690
Liittynyt16.11.2015
1/13 | 

Voi, mulla oli tuo sama myssy silloin neljä (?) vuotta sitten, mutta se meni ihme akryylimöyhennökseksi aikalailla heti, pidin sitä tosi paljon silloin. Mut aloin toi päässä vähä niinku seukkaan ja enpä mä kauaa seukannut sen tyypin kaa, et ei oo silleen ikävä hattuakaan. Mutta muistot muistot, silti :)

2/13 | 

Ketuttaa kun en ikinä ole päässyt hullareille, kun asun täällä korvessa! En mäkään ryysiksestä tykkää, mutta haluaisin maistaa tuota aaverahkaa ja löytää halpoja lentoja! :DD

4/13 | 

Hihi minä astelin sisää hullareille just teijän perässä, aaverahkaa en kyllä oo koskaan tajunnu maistaa :D Hullarit on ihan kaameet, mutta lennot Nykiin oli kyllä ihan jees ostos :D

5/13 | 

Mulla taitaa olla just tuo sama myssy! Omistin sen violettina, mutta siitä lähti tupsu ja tilalle jäi vaan jättimäinen reikä! Onneksi kaveri omisti tuon keltaisen version ja oli jo laittanut sen eläkkeelle, joten korjasin sen parempaan talteen. Nyt on muuten melkein päivittäin käytössä :)

Halina
6/13 | 

Sulla on ihanat hiukset(ja myssy)!:) Onko sulla pidennykset vai onko omat hiukset noin pitkät?:) Odotan jo sun tuunauspostauksia ihan innoissani!!!

lilie
9/13 | 

Sun olis pitänyt käyttää taktisia derbyblokkauksia panssarivaunutätien rymistely-yritysten torjumiseen! :D Derbystä on apua tavallisessa arjessakin!

12/13 | 

Mulla on myös tuo sama myssy, mutta akryylimössöksi meni täälläkin :( viime keväänä paiskasin sen roskiin ja nyt harmittaa! Mitä taikakeinoja oot käyttänyt, kun sun myssy näyttää noin hyvältä?

Ronja
13/13 | 

Kais tiedät että helpoin tapa hankkia aaverahkaa on noutaa se stokkan delistä katutasosta. Silloin voi käyttää delin oveakin joten ei joudu ryykäämään :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012