Päivän värinä on ihana murrettu sinapinkeltainen ja kuvien päätähtenä ystävän neulomat tumput. Tai tumppu, koska omia käsiään on vähän hankala kuvata ilman apukäsiä. En tiedä mitä olen tehnyt elämässäni oikein että olen ympäröity läheisillä joilla pysyy puikot kädessä. Tässä talven söpöimmät lapaset jotka Mona neuloi minulle joululahjaksi. Oli kuulemma ensimmäinen kerta kun hän kokeili lettineuletta.


Anni taas on saanut monet suloiset villasukat ystäviltäni, viimeksi menneellä viikolla tyttö sai yllätyspaketin Helsingistä kun kaverille oli tullut akuutti tarve neuloa jouluna. Nyt on sitten koko setti mintunvihreää <3 Villasukille meillä on käyttöäkin vaikka kuinka paljon, niitä tarvitaan joka päivä näin talvisin kun vanhan talon lautalattioilla voi olla hieman vetoista.


Maijalta tuli nimiäislahjaneuletakkiin sopivat todella kauniit sukat kääntövarrella. Tämä valkoinen setti punaisilla sydännapeilla on sellainen että minäkin huolisin! Käytiin muuten taas viime viikolla Annin kanssa katsomassa Maijan vauvaa ja pikku tuhisija on kyllä niin söötti että. Siellä on vielä meneillään vaihe missä vauva vain nukkuu ja syö, joka meillä loppui täsmälleen kahden viikon iässä. Sitä ennen luulin että Annihan nukkuu vallan mainiosti päiväunensa ja minähän ehdin vaikka mitä. Joopa joo, ja sitten koitti todellisuus :D
Nyt kyllä. Ostan sen helvatin virkkuukoukun ja opettelen tekemään isoäidinneliön. Olkoon tämä uuden vuoden lupaukseni.

Kommentit (8)

Norppu
1/8 | 

Nyt täytyy kyllä rohkaista sua sen verran, että mee nyt ihmeessä ostamaan se virkkuukoukku! Mä tossa jossain vaiheessa syksyllä aloin himoitsemaan sitä happypotamusta ja mietin että kukakohan mulle semmosen virkkais. Asiaa jonkin aikaa mielessä pyöritellessäni sain hullun idean virkata kummipojalle sellasen! Ja niinpähän vaan kävi, että joulupakettiin meni omin pikkukätösin virkattu hippo. :) mun ainoat virkkauskokemuksenihan on jostain n. 10 vuoden takaa ala-asteelta :D

Norppu

Jaahas, aikaisempi viesti karkasi liian aikaisin. En siis tosiaan osannut virkata ollenkaan enää, joten kävin ihan käsityöliikkeestä kysymässä neuvoa. Menihän siihen yli kuukausi, mutta ai että sitä tunnetta kun viimein sai valmiiksi sen :D ja lahja oli kyllä mieluinen pojalle sekä hänen vanhemmilleenkin :) joten nyt rohkeesti vaan virkkuukoukku käteen ja hommiin! Se on yllättävän helppoa kun sen oppii. Ja siihen jää koukkuun... :D

Emmi L.
2/8 | 

Toi tumppujen lanka on niin ihana väristä! Tein mun italian opelle läksiäislahjaksi siitä sukat ja jäin melkein kateelliseksi kun ne piti antaa pois :D Ja mä kanssa suosittelen virkkaamista, ihan superhelppoa ja nopeaa. Plus youtubesta voi katsoa kaiken niin monta kertaa, että varmasti oppii. Nimimerkillä yhdenkin videon varmaan parikymmentä kertaa toljottanut

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

3/8 | 

Olen aina suuresti ihaillut ihmisiä, jotka tuosta vaan kutoo tai virkkaa pipoja, sukkia ja paitoja. Itselläni pysyy kutimet käsissä mutta tyyppinä "tuli-perseen-alla", jaksan harvoin istua viittä minuuttia pidempään tikkuamassa ja näin ollen esimerkiksi sukkien valmistumiseen menee herkästi puoli vuotta. Villapaitaa en uskalla aloittakaan, siihen menisi varmasti vuosia.

chatte
4/8 | 

Linkkasin äidilleni, joka odottaa parhaillaan iltätähteä, kuvan hipposta ja hän kyllä ihastui samantien! Tädille vaan soittoa ja nyt sieltä suunnalta pukkaa kuulemma hippoa kaikille odottaville ja vauvoille :D ja on se kyllä ihana, onneksi postasit siitä!

Sariska
6/8 | 

Jos yhtään lohduttaa niin opiskelen kässänopeks enkä ole minäkään ikinä tehnyt isoäidinneliöö :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012