Jos näkisin tämän mekon ensimmäistä kertaa, en todellakaan osaisi arvata mitä merkkiä se on. Sain mekkosen Tampereen Studio 25:stä ja omistaja Anu esitteli sen minulle sanoilla ihan sinun näköisesi, mutta arvaapa merkki.
Ah mikä waterfall selkä! Kepeä viskoosi laskeutuu täydellisesti.

Se merkki? Levi`s! Miellän Leviksen niin tiukasti farkkuihin ja teeppareihin, että olen missannut ihan vallan kepeät kesämekot, joita brändin alta löytyy. Tämä tarkoittaa sitä, että kun toivottavasti osun jenkeissä jossain vaiheessa yksiin Leviksen liikkeen kanssa, niin sukkana ovesta sisään. Todennäköisesti tosin vasta Las Vegasin Outleteissa, koska pari viikkoa menee cruisaillessa mantereen halki vailla todennäköisesti minkäänlaista mielenkiintoa shoppailuun, minua kiinnostaa enemmän maantie, jättiläiset ja unohdetut paikat. Ja tämän kirjoitettuani ymmärrän, että jätin sittenkin jotain kotiin, nimittäin reissukirjan Route 66: n autiokaupungeista ARGH!

Ei muuta kuin google laulamaan sitten. Terkut täältä lentokenttähotellista, huomenna aamulla otetaan vihdoinkin siivet kohti Chicagoa :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (8)

Rytsis
1/8 | 

Toi vegasin premium outlet oli itse asiassa paras, missä me käytiin oman reissun aikana! Eli suosittelen :)

Helena
2/8 | 

Tahtootuonmekonmyöshetimaanantaina! Enkeleitä reissullenne! Nyt takas stadissa ihanan Punkaharjun juhannuksen jälkeen (Mannilan Hepokatille tuhat kiitosta, nettikin toimi moitteettomasti !! )Kotonakin elämäämme ilahduttaa blogisi. En pääse reissuun jenkkeihin paitsi blogisi kautta, mutta toivon teille kaikkein mahtavinta parasta upeinta ihaninta yllätyksellisintä elämyksellisintä matkaa! Toivottaa Helena ja Bono-chihu

anskuää
3/8 | 

Eikä, vaikea uskoa että tuo mekko on Leviksen!

Hienoa reissua teille, postauksia odotellessa! :)

s
4/8 | 

Oikein huippua reissua teille! On varmasti niin dream come true, täällä odotellaan reissupostauksia vihreenä kateudesta :)

6/8 | 

D'oh! Just se makee kirja jota esittelit täälläkin? Mut hei, onneks on omat silmät ja nettikin varmaan jossain päin villiä länttä.

Elämää suurempaa matkaa teille!

8/8 | 

Aika hauska sattuma, minä olen nimittäin viettänyt viimeiset 10kk USAssa vaihto-oppilaana ja lähden tiistai-iltapäivänä takaisin kohti Suomea Chicagosta!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012