Nyt on kenkiäkin Huudossa KLIK. Vannon joka kerta tuon huutonetin kanssa, että en koskaan enää ala näpyttelemään sinne yhtään mitään, ihan tuskanen homma :D Tuo niiden järjestelmä kaipaisi todellakin kehittämistä!

a122

Kommentit (7)

1/7 | 

Ootko myymässä sitä canoniin sopivaa fisua? :) On ollu suunnitteilla muutenkin niin kiinnostuin! VOi kun ei mun jalan koot natsaa, tuolla on vaikka mitä ihanuuksia! x_x

Sanna
2/7 | 

Kai olet huomannut erillisen huutonet selaimen asentaa? Se jo vähän helpottaa elämää huutiksen kanssa ja kuvien lisäys on kätevää..

4/7 | 

Todellakin huutonetti kaipaa päivitystä, se on ihan kamala verrattuna esim. ebayhin! Jokaista linkkiä pitää klikata, ennen kuin näkee millainen tavara siellä on kaupan.

Camilla
5/7 | 

Uusi lukia, noi kengät on ihanat <3 Ihan kiinnostuksesta, kuinka monta kenkäparia sä omistat?? :D

x-ray
6/7 | 

Jee, kerrankin sopivan kokosia kenkiä! :D Yleensä kaikki (bloggarit) myy jotain 37-38 kokosia hiirenkenkiä. Yay!

laura
7/7 | 

Heips! Joko huudot sulkeutuivat kaikki vai olivatko ne kenties osta heti -periaatteella? Enää kun ei tunnu löytyvän kohteita, vaikka vasta pari päivää mennyt tästä postauksesta.. harmi, jos onnistuin missaamaan!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011