Upeat Cherryt ovat olleet mukana ihan ensimmäisessä Minna Parikan mallistossa, tai näin ainakin oletan vanhojen mainoskuvien tutkimisen perusteella. Kun Parikan ensimmäinen mallisto Syksy / Talvi 2006 - 2007 ilmestyi, en vielä tiennyt koko kenkämerkistä mitään. Ei siinä tosin kauaa kulunut, kun näin ensimmäiset Parikat lehtikuvassa ja se oli menoa välittömästi. Upeat naiselliset värit ja poikkeuksellisen kauniisti muotoillut kengät olivat kuin suoraan vintagefanin päiväunista.

Violeteillä Cherryillä on hauska tarina. Ne päätyivät haltuuni vuonna 2013, kun olimme nousemassa mieheni kanssa Chigagon lentokoneeseen. USA ja melkein kuukauden Route 66 road trip kutsui, ja sattuman kaupalla kenkien myyjän lentokone oli lähdössä täsmälleen samana päivänä ja samaan aikaan. Näin sovimme treffit kentälle, ja Cherryt matkasivat mukaan jenkkeihin. 

Pakkasin ne mukaan käsimatkatavaroihin, sillä en halunnut missään tapauksessa ottaa sitä riskiä, että laukkuni hukkuisi lennoilla. Jokainen keräilijä tietää täsmälleen mitä tarkoitan. Kun on lopultakin saanut käsiinsä jotain mitä on metsästänyt vuosia, ei ota pienintäkään riskiä keräilykohteen kanssa. 

Kommentit (5)

ReetaJohanna
1/5 | 

Minulla on yhdet ainokaiset Parikat. Tykkään vanhemmista mallistoista, nämä uudet eivät ole mieleeni. Cherryt ovat olleet himotuksen kohteena monta vuotta ja ehdottomasti pinkkinä (fuksiana?). Kenkiä ei ole tullut secondhandinä vastaan koossa 41 ollenkaan. Toivoisinkin, että ottaisivat nämä uustuotantoon.

Marika
3/5 | 

Oo, Parikka. Ja nämä ❤️ Omistan punaiset, mun ekat Parikat.

Kiitos kenkäkalenterista! Odotan innolla.

Rhia
5/5 | 

Parikka-joulukalenteri, ihan parasta! Cherryt ovat vanhoista Parikoista ehkä ykkössuosikkini. Ne ovat ensimmäiset ja toistaiseksi ainoat Parikkani ja käytän niitä harkiten. Omani ovat vaaleanlilat, lähes täsmälleen lilan sireenin väriset.
En malta odottaa mitä muita ihanuuksia kalenterisi paljastaa!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010