10. joulukuuta on nimettömän kenkäparin päivä. Nämä tummanvioletit vanhat Parikat on ostettu nimettömänä ja vailla alkuperäistä laatikkoa. En ole sen jälkeen törmännyt kyseiseen malliin missään, että olisin saanut kengille kutsumanimen.   

Paksu korko on todella tukeva kävellä ja kengän lesti tuntuu jalassa ihan samalta kuin Raquelin eli minulle ihan täydellinen kävelykenkä. Väri on aiemmin mainitsemani tumma violetti, joka näyttää kuvissa melkein mustalta. Näyttää samalta livenäkin valaistuksesta riippuen.

Tästä tärppiä kaikille old school parikkafaneille (ja nerokkaille googlailijoille), löytyykö omasta kenkäkaapista ko. malli ja mitä lukee kenkälaatikon kyljessä?

Edit: Mallin nimi on Chrystal, kiitos paljon avusta Fairyport!

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 | 

Valitettavasti en osaa vastata kysymykseesi, mutta minulla on ihan sama parikkaongelma :)
Eikö kukaan fanittaja ole laatinut kattavaa nimi/kuvalistaa mallistosta? Mistä ihmeestä lähtisin etsimään nimeä kun google ei auta...

Nuutsa
2/14 | 

Miksi ette kysy Minnalta, että mikä malli on kyseessä? Nykyisen somen aikanahan on helppo laittaa esim. Parikin FB: n kysely asiasta. :)

Vierailija
3/14 | 

Täydelliset! Etenkin tuo kiiltonahka ja väri <3__<3 

Sinähän voisit laittaa suoraan Parikalle viestiä näistä ja kysyä? :)

Vierailija
4/14 | 

Eikö Minna itse vastaisi, jos kysyt? :)

Hauskaa joulunodotusta! (Ootko toivonut kenkiä lahjaksi?)

Halina
7/14 | 

Kysyisin myös valmistajalta! Tämä kenkäkalenteri on kyllä ihan paras joulukalenteri!! :)

Petraa
10/14 | 

Kiitos tästä aivan maailman mahtavimmasta joulukalenterista! Kaikki nämä vanhat mallit ovat kuin suoraan mun päiväunista.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011