Tähän väliin taasen hieman punaista. Minna Parikan Joycet ovat myös luokassa mukavuuskengät, eli niiden lesti on kuin tehty minulle. Olen tosin aika helppo tässä mielessä, sillä jalkani ei aseta juurikaan rajoitteita kokonumeron lisäksi. Moni ystäväni tuskailee rintavan jalan kanssa, pohkeiden ympärysmitan (leveä/kapea pohje) tai päkiän leveyden/kapeuden kanssa. 99% kengistä on minulle passelit kunhan kengän pituus on riittävä eli kengänpohjassa on oikea numero. 

Olen käyttänyt näitä kaunokaisia niin paljon, että niiden seuraava etappi on päästä huoltoon luottopaikkaan eli Akaan Suutarille.

Moni on kysynyt miten säilytän kenkiäni. Pyrin säilyttämään jokaisen parin omassa kenkälaatikoissaan. Näin kenkä pysyy hyvässä kunnossa ja laatikot on helppo pinota päällekäin. Meillä on pitkä viistokattoinen vinttivarasto, joka on eristetty eli lämmintä tilaa, ja siellä seinämällä kenkälaatikkoni ovat kauniisti pinossa. Tai no, tällä hetkellä vähän vähemmän kauniisti kun räjäytän pinoja päivittäin näiden kenkäkalenterijuttujen vuoksi :D

Kommentit (6)

Vierailija
2/6 | 

Sama juttu oli mielessä kuin edellisillä ja jos saisi juttua kenkien huollosta. Miten/millä/kuinka usein huollat kenkiäsi, niitäkin joita et käytä kovinkaan usein?
Tai jos on jo kirjoitettu stoori, niin löytyykö linkkiä?
Nimimerkillä laiska etsijä :D

Vierailija
3/6 | 

Minäkin haluaisin nähdä kenkäseinän. Sisustusjutut kiinnostavat muutenkin, tarkennettuna isommassa mittakaavassa, eli mieluummin koko huone kuin yksittäinen pikkuesine. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011