Tänään lähdetään hieman sivuraiteelle, sillä 12. päivä joulukuuta on omistettu kahdelle vanhalle käsilaukulle. Ginger-sydänlaukku on ollut Parikan mallistossa alusta asti. Siitä on nähty useita eri värimuunnoksia piparkakkureunalla ja ilman.

Ostin vuonna 2009 tanssittuja häitämme varten punaisen Gingerin. Valkoreunainen sydänlaukku toimitti hääkimpun virkaa ja sopi pukuuni täydellisesti. Hääpukuni yläosa oli Hironian Annilla teetetty. Tampellan 70-luvulta peräisin oleva punainen sydänkuvioitu verhokangas kääntyi mestarin käsissä upeaksi korsetiksi. 

En ollut tuolloin lainkaan kukkien perään, joten totesin ettei ole mitään järkeä ostaa kallista hääkimppua, jota en edes osaa arvostaa. Samalla rahalla sain erittäin mieleisen kierrätetyn käsilaukun, joka on ikuinen. Käytännön nainen.

Myöhemmin punainen Ginger sai seurakseen mustan sisaren. Valkoreunainen musta Ginger oli ollut metsästyslistalla alusta asti, onneksi se lopulta löytyi.

Tällä hetkellä tilanne on Gingerin suhteen hieman hassu, sillä tarjottimen kokoinen älypuhelimeni ei mahdu sen sisään! Minulla pitää olla puhelinta varten vaatteissa taskut :D No, mitä sitä ei lempilaukkujensa eteen olisi valmis kestämään. Tätä ongelmaa ei ollut vuonna 2009, kun puhelimet olivat vielä maltillisen kokoisia. 

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Olisi ihana jos tekisit häistänne joskus postauksen! Kuvailun perusteella häänne kuulostivat ihanilta, olisi mahtava nähdä niistä kuviakin.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Häistämme on tosi vähän sellaisia kuvia joissa ei olisi perhettä/ystäviä mukana, jotka taas eivät blogikuviin halua. Tuohon aikaan valokuvaus ei ollut vielä ihan siinä määrin mittavaa kuin nykyään :D minustakin on hääpuvussa vain virrallinen hääkuva ja pari hassua kuvaa pokkarilla räpsästynä kotipihasta. Kännykkäkuviakaan ei tuohon aikaan juuri otettu, kun kamerat olivat puhelimissa vielä niin surkeita. Hullua miten tekniikka on kehittynyt ihan hujauksessa!

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

saya
2/4 | 

Yleensä ongelma on kyllä se, että puhelin ei mahdu taskuun :D ainakin farkkujen taskut ovat yleensä liian pieniä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011