En voi uskoa että jouluaatto on ensi viikolla! Luulin olevani tänä vuonna ajoissa järjestelyjen kanssa, mutta uumoilen että kiire tulee joka tapauksessa. Mutta jouluhössötys on mieleistä hössötystä, etenkin kun tuo meidän 3-vuotias on joka päivä niin täpinöissään joulutontuista, pukista, kuusesta, lahjoista ja koko hoidosta. 

Jouluhössötyksen keskellä esittelen Blaizet. Nämä ovat kokoelmani ainoat kengät, jotka eivät istu lestinsä puolesta jalkaani. Kutsun näitä kahden tunnin kengiksi, sillä pystyn kävelemään näillä suunnilleen sen verran ennen kuin päkiät antavat periksi. Vaikka olenkin keräilijä, en hilloa kaapissani epäsopivia kenkiä. Nämä ovat kuitenkin poikkeus. En pysty myymään näitä sopivammalle jalkaparille, ne ovat niin kauniit! Mutta sallittakoon yksi hulluuspari. Sitä paitsi, aina tulee kahden tunnin juhlia. 

Onko teillä kaapissanne hulluuspareja? Tunnustuksia kehiin :)

Kommentit (4)

Halina
1/4 | 

On :D itseasiassa kaikki korkkarini ovat hulluuskorkkareita! Ongelma on että minulla 35 koko korkkareihin ja ainoastaan yhdet italiasta ostetut on omaa pientä kokoa. Pitäisi ihan ottaa asiakseen hankkia kerrankin jalkään hyvät korkkarit...Ymmärrän miksi et voi myydä noitä kenkiä, ne ovat superihanat! Oma taktikkani on etsiä juhlissa lähin tuoli ja esitellä kauniita korkkareitani siinä :D Pahin muistoni hulluuskorkkareista on laivaristeily ja miljoonat portaat. Ei enää ikinä! :D

Marikav
2/4 | 

Ah, monet. Olen kyllä osannut luopuakin, Parikoistakin, mutta on siellä niitä "istumakenkiä"...

atomi
3/4 | 

Minulla on yhdet open toe-korkkarit joista koira on jyrsinyt palan jonka kyllä huomaa. Mutta en voi heittää niitä pois kun ne on niin ihanat. Kopsuttelen niillä aina joskus kotona...Nuo sinun Blaizesi ovat kyllä suloiset, hyvin ymmärrän ettet noostä luovu :)

Siiri-i
4/4 | 

On, Raquelit ja Timberlandin korkkarimalliset. En vaan osaa kävellä noin korkeilla koroilla, ja ne alkaa hyvin nopeasti koskemaan nimenomaan päkiöihin. Muttakunneonniin ihanat!! <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010