Menin kirjoittamaan alkukuussa että valkoiset Raquelit olisivat olleet ihan ensimmäiset Parikkani. Lukijan huomautuksesta aloin kuitenkin epäilemään omaa hataraa muistiani, sillä kommentin perusteella ensimmäiset olisivat kuitenkin olleet Morticiat. Tässä samalla olen jokseenkin liikuttunut, että joku on pysynyt blogin matkassa näin monta vuotta ja ylipäätään muistaa noin ikivanhoja tapahtumia! Ihan huikeaa <3 

Että ne ensimmäiseni saattaavat totta tosiaan olla nämä:

Joulunpunaiset Morticiat ovat olleet myös mukana meidän häissämme vuonna 2009, mutta lainassa ystävälläni. Neulomishirmu-Maija tanssahteli Tapojärvien häitä sydänkorkkareissa. Maija saattaa olla ainoa ystäväni jolla on lähes samankokoinen jalka kuin minulla, että kenkien lainauspalvelu onnistuu. Meille sopii myös toistemme vaatteet, vaikka ollaankin ihan eri muotoisia, joten myös vaatelainauspalvelu onnistuu. Suosittelen lämmöllä tätä tapaa ystäväpiireihin!

Kommentit (17)

MiinaVVV
1/17 | 

Oi, muistan nämä kengät. Haaveilin itsekin, mutta taisin olla lukiossa vielä tuolloin ja omillaan asuessa eivät rahat riittäneet edes ruokaan, joten haaveeksi jäi. :) Vieläköhän näitä voisi löytyä jostain...

Olet muuten minulle ensimmäinen bloggaaja, jota aloin seurata, muistaakseni jo vuonna 2007. :D Ja ainoa, jota edelleen seuraan noista ajoista asti! Tosi moni seuraamani bloggaaja on lopettanut mutta sinun blogiasi käyn edelleen kurkkimassa päivästä toiseen, vaikka juuri koskaan en kommentoikaan. Rakastan tyyliäsi edelleen :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Minulla oli ihan sama tilanne Parikan ensimmäisne malliston aikoihin ettei pienipalkkainen työ olisi tosiaan sallinut kalliiden kenkien ostoa, mutta olen etsinyt noita suosikkimalleja käsiini sitten myöhempinä vuosina :D kuten tämä kalenteri saattaa osoittaa heh..

Voi vitsi miten ihanaa lukea tällaisia kommentteja, tuohon alle kirjoitinkin että oletan blogin olevan aina vain hetken huvi ja sitten siirrytään eteenpäin. Ihan uskomatonta että olet ollut mukana 10 vuotta! Kiitos siitä <3

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Zipp
2/17 | 

Voisin ehkä liikuttaa vielä enemmän ja kertoa, että mukana on oltu jo Vuodatuksen ajoilta asti, kun kasvoja ei ollut vielä näkyvissä :) mutta ei voi mitään, kun kengät ja vaatteet kiinnostavat edelleen :D
Ps. Itsellä samat kengät mustina <3

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

En kestä <3 se tarkoittaa sitten kuules 10 vuotta blogin matkassa! Lähettäisin sinulle kukkia jos tietäisin osoitteen :D Jotenkin sitä automaattisesti olettaa että blogia luetaan vain hetki ja sitten etsitään uusia kun elämäntilanteet muuttuvat, mutta selvästi on myös huikeita poikkeuksia.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Ninneri
3/17 | 

Mä hyppäsin kelkkaan muistaakseni Indiedaysin aikana, vai oliko sun blogi jo jossain portaalissa ennen sitä? En muista enää :) Mitä päivän asuihin tulee, mua puhuttelee enemmän asuvalinnat jostain tuolta 2010-2014 tienoilta, mutta mä nyt oon muutenkin jämähtämässä muutaman vuoden takaisiin asuvalintoihini 40- ja 50-luvun twisteillä höystettynä. Isot helmat ja tietynlainen "grunge" on se mun juttu (enkä löydä tällä hetkellä vaatekaupoista oikein mitään kivaa, flanellipaita- ja renttufarkkuvarastot on jo täynnä) :D

Seuraan silti sun juttuja edelleen, koska oon Tampereen likkoja itekin (tai no siitä lähikunnasta, mut kummiski..) ja tykkään sun kirjoitustavasta tosi paljon. Sulla on taito kirjoittaa vetoavasti myös aiheista, jotka ei kosketa omaa elämää ollenkaan, joten mikäpäs täällä on olla: samalla saa viihdettä päivään ja pääsee parhaimmillaan vielä tarkastelemaan omia näkökantojaan toisesta perspektiivistä :) 

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Indiedays oli ensimmäinen :) olen tainnut tosiaan tuohon aikaan käyttää enemmän fiftarityylisiä vaatteita verrattuna nykyiseen tyyliini, johon on sekoittunut paljon 20-luvun vaikutteita ja suorempia linjoja. En itse osaa edes ajatella tyylini muuttuneen, mutta kyllä se vaan on matkan varrella elänyt. En tosin ole ikinä hylkäämässä muhkuhelmoja, ne ovat yhtä rakkaita kuin vanhat korkkarini <3

Kiitos ihanasta kommentista, jos jotain bloggaaminen on opettanut niin kirjoittamaan omalla äänellä melkein mistä tahansa aiheesta mikä eteen annetaan.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Marikav
4/17 | 

Mukana vuodesta 2008x, muistelen. Sun ansiosta tiedän Minna Parikan ❤️ Ja sun tyyli on vaikuttanut paljon siihen, mikä tyylini on tänä päivänä. Että kiitos! Mukana edelleen ja kenkäkalenteri on parasta!

atomi
5/17 | 

Minä tutustuin blogiisi Hesarin Nyt-liitteen jutusta jossa sinut esiteltiin mekkotyttönä. Luin sitten kaikki postauksesi niihin kasvottomiin asti ja jatkoin blogisi seuraamista. Täällä tutustuin myös Parikoihin ja yleensä siihen, että kengät tunnistetaan sekä valmistajasta että mallinimestään. Suosittelin blogiasi myös työkavereilleni (joista jotkut nuoret olivat ällistyneitä, että tällainen rouvasihminen lukee nuoren naisen muotiblogia!!!) ja tyttärilleni. Inspiroidun blogistasi edelleen, rakastan diy-juttujasi jotka muistuttavat minulle taitamattomalle ompelija-äidistäni ja ihastelen uskomatonta kenkäkokoelmaasi:) Pitkää ikää Nelliinalle <3<3

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Jäin ensin miettimään että mikä ihmeen Nyt-liitteen juttu ja nyt muistan, sellainen missä oli älytön määrä mekkokuvia :D muistan ne kuvaukset, kun jouduin raahaamaan sinne melkein koko vaatevarastoni matkalaukuissa! Nykyään minäkin kuulun siihen rouvasihmisten lokeroon, enkä ole enää nuori nainen :D Kiitos ihanasta kommentista ja ennen kaikkea siitä, että olet pysynyt näin kauan mukana!

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

kejer
6/17 | 

Terveisiä Kanadasta!

Täältä ilmoittautuu myös yksi vuodesta 2007 asti lukenut, asuttiin samassa kaupungissa ja oli niin jännää kun ensimmäisen kerran osuit mulle asiakkaaksi Anttilan kassalle :)

Nää Parikka-postaukset on jotenkin niin nostalgisia kun tuovat mieleen jo unohtuneet postaukset ja hetket omasta elämästä. Kiitos kun vieläkin teet blogia!

tin
7/17 | 

Täälläkin yksi kaaauan mukana hengaillut lukija! En oo nyt ihan varma mistä vuodesta asti oon seurannut, mutta ainakin vuodesta 2008, kun menin seitsemännelle luokalle (tällä hetkellä olen siis 22). En koskaan ole käyttänyt itse kauheasti mekkoja enkä varsinkaan korkkareita, mutta silti sun blogia on aina ollut suuri ilo seurata <3 keep going!

pph
8/17 | 

Oon myös lukenut sun blogia säännöllisesti Vuodatuksesta asti. Ennen sitä luin Sakun Livejournalia, vaikka en häntä tuntenut oikeassa elämässä. :)
Joku sun tyylissä ja tavassa kirjoittaa vaan saa pysymään mukana.

Lurre
9/17 | 

Mie oon kans seuraillut jostain 2008 asti, luulisin :) Niitä aikoja asuttiin samassa kaupungissa, niin aina välillä bongailinkin sua pitkin kaupunkia :)

Vierailija
10/17 | 

Olen 25- vuotias ja muistelisin myös lukeneeni blogiasi lukioajoista lähtien. En rakasta mekkoja tai korkkareita, mutta nautin laadukkaan blogin sisällöistä ja todella taidokkaasti rajatusta oman julkisen ja yksityisen elämän kuvailemisesta. Blogisi on turvasatama, jonka julkaisutasoon voi luottaa ja kaupalliset yhteistyöt kumpuavat sinun omista kiinnostuksenkohteista eivätkä tunnu päälleliimatuilta. Kiitos Nelliina!

Parkkis
11/17 | 

Jätänpä minäkin kommentin, kun muutkin. Harvoin tulee enää mihinkään blogiin kommentoitua ja luettavien blogien määrä on tipahtanut. Sä olet kuitenkin onnistunut jotenkin siirtymään siitä pelkästä tyyliblogista lifestyle puolelle ilman, että blogi ois menettäny kiinnostavuutensa. Ja se on kova suoritus! Eniten toki tykkään edelleen vaatekuvista, mutta rakastan myös vanhoja taloja ja niihin liittyviä postauksia. Ja kuten muutkin kommentoi, osaat kirjoittaa muista asioista niin mielenkiintoisesti, että nekin tulee luettua!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011