Kun nämä kengät ilmestyivät vuosia sitten nettihuutokauppaan, tein periaatepäätöksen että ne ovat tottavie minun, maksoi mitä maksoi. Kilpahuutoa tuli hieman, mutta onneksi hinta jäi kuitenkin järkevälle tasolle. Inhoan ja rakastan huutokauppojen jännitystä, kun ei voi yhtään tietää kuinka päättäväinen huutaja kisaan saattaa lähteä. 

Matalakorkoiset Wilmat ovat niin sievät, että niitä pitää melkein korkkareina. Olen yleensä sitä mieltä, että vain korkkarit ovat sievät, matalat kengät eivät niinkään. Mutta myönnettäköön, että ikä ja äitiys ovat pehmittäneet periaatteitani jonkin verran. Hyvin vähän. Vain hieman. 

Wilmat, parhaat korkkareiden korvikkeet.

Kommentit (3)

Vierailija
2/3 | 

Ootko muuten ikinä hävinnyt huutokauppaa joidenkin ihanien kenkien kohdalla? Tuntuu että sua on hyvä onni suosinut näissä asioissa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011