Tänään nilkkureiden aika. Olen keskittynyt pitkälti korkokenkiin ja avokasmalleihin, mutta kenkäherkkuja löytyy myös saapas- ja nilkkuriosastolta. Dessert Boot ja Dessert-kengät ylipäätään ovat yksi vanhojen mallistojen lempparityyleistäni. "Valuvat" kiiltonahkatehosteet ovat todella herkullisen näköisiä visuaalisesti. 

Nämä nilkkurit eivät tosiaan pyytele olemassaoloaan anteeksi.

Dessert Bootsien ainoa ongelma on aivan järkyttävän liukas pohja, jonka vuoksi niillä ei voi lähteä talvella ulos. Olen kahden vaiheilla haluanko teettää niihin pitävämmän pohjan vai en, sillä paksumpi kumipohja vaikuttaa kengän ulkonäköön. Pitää ehkä konsultoida suutaria, saisiko näihin huomaamattoman kumipohjan. Tuli tämä ihan tuoreena muistiin, kun luistelin kengillä pihan läpi tarkoituksena lähteä niillä ulos. Fail. 

Kommentit (5)

ylieve
1/5 | 

Instavinkki, kuumaliimalla liimataan kenkien pohjaan pienet jarruraidat. En tiedä uskaltaako noin arvokkaisiin kenkiin sitä laittaa, mutta vinkki toimii! Kokeilin omiin liukastelukenkiini ja sain hirveästi pitoa pohjiin. En sitten tiedä miten nopeasti kuluu liima pois.

Vierailija
2/5 | 

Apua ihanat! Jopa aika seksikkäät. Suosikkini kenkäjoulukalenterin kengistä tähän asti. 

Marsarsa
3/5 | 

Mie oon ainakin teettänyt monenmoniin talvikenkiin puolipohjat, joissa on sellainen muutaman millin korkuinen kohokuvio. Ei näy sivusta ollenkaan, mutta auttaa pidon suhteen huomattavasti!

karkkinen
4/5 | 

Edelleen harmittaa, etten raaskinut ostaa näiden korkkariversiota :I Tyylikäs ja omaperäinen malli!

Vilpe
5/5 | 

Mansen suutarissa osaavat ainakin laittaa näihin sellaiset pitävät ulkopohjat, jotka ei näy sivusta - suositus!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011