Enää viikko jouluun! Tänään päivän kenkäjoulukalenterikenkinä on malli nimeltä Ines. Mustat keskikorkeat kengät ovat kauniit kuin karamelli, siitä huolimatta että ovat mustat. En suosi korkkareissa mustaa väriä, mutta olen valmis tekemään poikkeuksen jos malli on upea. 

Tuntuu että sanon näin lähes joka mallin kohdalla, mutta nämä(kin) ovat yhdet kaikkien aikojen lemppareistani. 

Kommentit (3)

RainDrop
1/3 | 

Tosi kiva tämä kenkäkalenteri,useat Parikan vanhemmat mallit ovat tuttuja blogisi kautta, mutta seassa on myös mulle ihan uusia :) nämä vanhemmat mallit miellyttää omaa silmää enemmän, en oikein välitä siitä suunnasta mihin Parikka on viime vuosina ollut menossa. Missä nämä kengät on muuten tehty, Suomessa vai jossain muualla?

Krins
2/3 | 

Ei vitsi, kiitos! En tiennyt näiden kaunokaisten nimeä, kun ilman laatikkoa kirpparilta löytyivät. Nyt tiedän. ❤️ Minullakin nämä ovat poikkeus sääntöön mustat korkkarit ja vain koska ovat niin kauniit. 😊

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010