Toisen päivän kenkäjoulukalenterin tähdet ovat ihan ensimmäiset Parikkani, valkoiset Raquelit. Näistä voisi kuitata, että siitä se ajatus sitten lähti....

Raquel on kaikkien Parikan sydännauhakenkien äiti, jonka uskoisin olevan tunnetuin Parikan malli, ainakin Suomessa. Voi toki olla, että puputennarit ovat ajaneet maailmanlaajuisesti ohi. Raquel on edelleen oma lempimallini, se on täydellinen jalassa ja jaksan kävellä näillä aamusta iltaan.

Vuosien varrella värivariaatioita on näkynyt jos jonkinlaista, ja itseäni on jäänyt kaivelemaan eräs ihan tietty vaaleanturkoosi kiiltonahkamalli, jonka viimeinen koko myytiin loppuun nenäni edestä. Olin jo ehtinyt klikata parin kassalle, kun eteeni rävähti "loppuunmyyty". Sen koommin kyseistä väriä ei ole myyntiin tullut. No, onneksi olen kärsivällinen, löydän ne vielä :D

Näillä ensimmäisilläni on tanssittu lukemattomat juhlat, kahlattu läpi kiireiset työpäivät ja kipsuteltu kotikaupungin katuja kilometreittäin. 

 

Kommentit (3)

Zipp
2/3 | 

Olen aina luullut, että punaiset Morticiat olisivat olleet ensimmäiset Parikkasi 🤔 samaan aikaan niiden kanssa tilasit ne mustat Parikan saappaat Coco Violet nettikaupasta. Se postaus on jäänyt mieleen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010