Meidän perheellä on takana todella kiireinen mutta ihana joulukuu. Joulun touhuaminen 3-vuotiaan kanssa on tuonut mukanaan sellaisen jouluriemun, että en uskonut sen olevan aikuisena enää mahdollista. Olen ehdottomasti jouluihminen, mutta saatan kallistua hieman suorittamisen puolelle. Lapsen kanssa joulukuusesta iloitseminen, pipareiden leipominen ja joululevyjen soittaminen on rentoa ja hauskaa, kun pitää jatkuvasti olla valmiina keskeyttämään tekeminen ja tanssia Nissepolkkaa. 

Meille tulee tänä vuonna joulupukki ensimmäistä kertaa enkä tiedä kumpi odottaa sitä enemmän, lapsi vai isä :D 

Tämän päivän kenkäkaunottaret ovat nimeltään Ruby. Siro pistokasmalli on kuin suoraan 50-luvulta. Näitä oli 10 vuotta sitten myynnissä myös punaisina, ja elän toivossa että törmään joskus myös niihin. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat