Tässä kolmanneksi viimeinen pari nimeltä Custard Pump. Kerroin jo aikaisemmin saman malliston nilkkureiden kohdalla, että tämä valumakuvio on mielestäni todella upea. Ei vaadita sirkustemppuja, että mustat korkkarit erottuvat massasta. Vain vähän vaaleanpunaista sulavan jäätelön näköistä kiiltonahkaa.

Enää kaksi paria jouluun!

Kommentit (2)

Ellukoo
1/2 | 

Upeat nämä(kin) <3 Harmi kun näitä kenkäherkkuja ei tule enää kuin parina päivänä. Voisin katsoa näitä vaikka koko joulukuun ja vaikka koko ensi vuoden jokaisena päivänä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat