Olen käyttänyt tätä paria niin paljon, että se alkaa ikävä kyllä jo näkyä. Pidän ylipäätään kengistäni tarkasti huolta, että ne kestäisivät mahdollisimman pitkään ja luovutan ne tarvittaessa myös Akaan suutarin hellään huomaan. Mutta vaikka kuinka puunaa ja putsaa, Isabel-kengät eivät ole enää uudenveroisessa kunnossa. Mutta väliäkös tuolla, keräilyharrastuksesta huolimatta pidän kiinni siitä, että kengät ovat käyttöä varten.

Näissä kengissä on poikkeuksellisesti matala korko, samanlainen kuin Wilmoissa. Ehkä juuri siksi nämä on niin helppo sujauttaa jalkaan, varsinkin jos tietää päivän olevan pitkä. Silloin kun ostin nämä kengät, mietin todella kauan haluanko ne todella. Olin niin ihastunut korkeampiin korkoihin. Onneksi tulin järkiini! Vielä kun löytäisin nämä punaisena. Ehkä vielä joskus käy tuuri. 

Enää yksi pari jouluun! 

Kommentit (2)

jennii
2/2 | 

Kyllä nämä vanhemmat Parikat ovat vaan ihania! Nykymallisto ei oikein iske, mutta kaikki joulukalenterin kaunokaiset ovat sellaisia, että voisin nähdä ne itsellänikin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat