Vielä hieman lisää sydämiä ja punaista. Nämä kaunokaiset ovat nimeltään Ava, ja vuonna 2009 niiden piti vilkkua tyllihelmani alta hääkuvissa. No, normipäivä ja unohdin ne kotiin. Valokuvaus oli juuri ennen juhlallisuuksia, ja sinne lähdettiin vauhdilla. Ihme että muistin ottaa itseni mukaan. Onneksi helmani oli niin pitkä, että siirtymiin tarkoitetut ronttoset eivät näy kuvissa :D 

Pitää ottaa 10v. hääpäivänä pari uutta kuvaa, mihin voin ujuttaa nämä kengät mukaan! Tätä kirjoittaessa tajusin samalla, että hyvänen aika, vuosi 2018 on ihan nurkan takana! Meidän 10v hääpäivään on alle 2 vuotta! Ilmeisesti aika lentää kun on se oikea rinnalla.

Hauskaa miten kenkiin voi liittyä ihania muistoja, vaikka ne eivät ole olleet edes hääkuvissa mukana :D 

Kommentit (6)

Nannnnna
1/6 | 

Mitä kenkäherkkua täällä tarjoillaankaan! Voisitko aiheeseen liittyen kirjoittaa siitä, miten säilytät nämä aarteesi? Olisi kiva saada käytännön vinkkejä arvoparien hyvänä pitämiseen :)

vearomaa
2/6 | 

Noi on kyllä kuin karkit! <3

Muistelen sinun kertoneen joskus, että teit hääpukusi (osittain?) itse. Olisi tosi mielenkiintoista kuulla puvun valmistusprosessista ja nähdä siitä kuvia. :) Ehkä 9-vuotishääpäivän kunniaksi? ;)

Ellukoo
3/6 | 

Ihan älytöntä miten kauan olen sun blogiasi lukenut! Muistan hääsuunnittelut, häät sekä näiden kenkien tarinan :) Ja ihan kuin siitä olisi vain hetki :O 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010