Itsenäisyyspäivän jälkihumuun sopii hienosti hopeat Pollyt. Siipikoristeiset korkkarit ovat olleet osa Parikan mallistoa jo alkumetreillä ja sellainen hämärä muistikuva minulla on, että valkoiset Pollyt ovat mahdollisesti ihan ensimmäiset Parikat mitä pääsin ihastelemaan livenä. Jostain syystä yhdistän tämän muiston tamperelaiseen Super Mukavaan ja vanhaan ranskalaisen korttelin liiketilaan. Kuka muistaa myytiinkö Mukavassa Parikoita 10 vuotta sitten?

Näitä kenkiä vaalin melkoisella hartaudella ja on myönnettävä, että en raaski käyttää aina kun haluaisin. Pyrin kuitenkin toistaiseksi suhtautumaan keräilykohteisiini maalaisjärjellä ja siten, että kenkä on lopultakin myös käyttötavara josta kannattaa nauttia ihan perinteiseen tapaan eli jalassa.

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat