Tänään vuorossa hieman harvinaisempi malli, Zsa Zsa. Näitä timanttiruseteilla koristeltuja kiiltonahkapiikkareita en ole nähnyt muualla kuin omassa kenkäkaapissani. Epäilemättä sisarpareja löytyy, mutta kyseessä ei ole mallistosta toiseen jatkanut kestosuosikki kuten Raquel. 

Tämän parin löysin Briteistä ja jouduin puhumaan myyjän ympäri, että hän suostui postittamaan kengät Suomeen. Olen jo aika mestari näissä "Greetings from Finland" -viesteissä :D Onneksi yhden kenkähullun vetoomus toiseen menee useimmiten läpi. Jostain syystä meillä kenkäfriikeillä on ymmärrystä toisen kenkäfriikin höpötyksille.

Häpeilemättömän naisellisten korkkareiden sarjassa Zsa Zsat ovat kuningatarmatskua. 

Ps. kengät saivat juuri ihan uuden tarinan! Lukijan huomautuksesta kenkien nimi on todennäköisesti Zsa Zsa eikä Anita. Minun kenkälaatikossani lukee Anita! Mutta koska kengät on ostettu käytettynä, on ihan mahdollista että laatikko on väärä. Kiinnostava kysymys onkin se, että millainen malli on Anita? 

Kommentit (10)

Anna K
1/10 | 

Minulta löytyy kyseiset kengät, mutta mallin nimi on mielestäni Zsa Zsa (ellei näissä ole jotain minimaalista eroa :D)

Ninneri
2/10 | 

Tää on mun kaikkien aikojen lempparimalli Minna Parikalta, ja mua harmittaa ihan hulluna edelleen etten ostanut näitä sillon kun nää tuli myyntiin. Ne olis ollu opiskelijan budjetille ihan liian kalliit, mutta mun tulee googlattua nää nykyään sen verran usein et olisivat ihan varmasti olleet hintansa väärtit mulle. Jään toivomaan et Minna Parikka valmistais vielä joskus uudet erät joistain vanhoista malleista, ja nää olis sillon mukana *haaveilee* :D

Ei-Leen
3/10 | 

Nämä ja nuo edellisen postauksesi Pollyt ovat mielestäni tähän mennessä kaikkein kauneimmat. Mutta kuten tuolla jossain aikaisemmassa postauksessasi totesit, nilkkaremmit ovat mukavat, kun kengät pysyvät paremmin jalassa. Oikeastaan ihmettelen, kuinka vaikea on löytää siroja avokkaita nilkkaremmillä. Onneksi ne näyttäisivät olevan tulossa taas, ainakin päätellen siitä, että niissä löytyy aina vain enemmän valinnanvaraa :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

On, enemmänkin :D keräilyharrastus kun lähti lentoon niin totesin että vanhat parikat, muumimukit, arabian maitokannut, eipä tuolla kohteella väliä kunhan itse innostuu. Hankin kaikki mallit luonnollisesti käytettynä ja sellaisella hinnalla, että jälleenmyyntiarvo olisi taatusti korkeampi kuin mitä itse maksan.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010