Joulukuun yhdeksäs pari on nimeltään Jackie. Tämä on yksi lempipareistani, sillä puuterivaaleanpunainen ja musta ovat upea väriyhdistelmä. Vintagetyylisissä korkkareissa on vähän gansterihenkeä vuosikymmenten takaa ja sehän passaa. Tukevakorkoisilla kengillä on hyvä kävellä, vaikka käyttäjällä on vähän huterat nilkat omasta takaa. 

Hauskaa viikonloppua!

Kommentit (1)

Hannah
1/1 | 

Meillä on myös partiolaisten joulukalenteri, mutta tämä sinun kenkäjoulukalenteri on herkumpi. Aah, mitä silmäkarkkeja! 😍 Ihana keräilyharrastus sinulla! 😊

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010