Kuulkaas kaverit, sain ihan kuningasidean suoraan teidän kommenteistanne johdettuna. Kun vuosia sitten tein ensimmäistä kertaa Kenkäjoulukalenterin, en ihan osannut odottaa, että sen perään kysytään joka vuosi. Epäilin silloin aikoinaan idean olevan liian hassu, mutta koska blogin valtiattarena saan ihan itse tehdä päätöksen sisältöä koskien, totesin että antaa mennä vaan. Hassukin sisältö voi olla joskus ihan paikallaan. Ja tällaisena loskaisena ja synkkänä kumisaapasaikana kuvat upeista kengistä ovat tosiaan piristäviä. Etenkin jos on kaltaiseni kenkäfriikki.

Tänä vuonna otan kulmaksi Minna Parikan vanhat mallistot, joita keräilen. Kun kirjoitin keräilyharrastuksestani aiemmin syksyllä, sain monta pyyntöä esitellä old school Parikkani. No mutta, toiveista käytäntöön. Tänä vuonna leikkimielinen kenkäjoulukalenteri koskee vanhojen Parikoiden kokoelmaani. Tulette huomaamaan, että olen aika intohimoinen keräilijä, kuten keräilijät usein ovat. Kengät ovat sitäpaitsi paljon hauskempi kohde kuin postimerkit, sillä kenkiä voi myös käyttää eikä vain ihailla kansiossa. 

Perjantaina aloitetaan!

Kommentit (5)

Karkkinen
1/5 | 

Aivan mahtavaa!! Joulunodotuksesta tuli kerta heitolla ainakin tuplasti ihanampaa😊

Mallura
2/5 | 

Parasta! :D Itellekin postissa tulossa yhet Parikat! Kuudennet ovat nuo, toivottavasti ovat sopivat!

Kenkäfriikki
3/5 | 

Olenko hassahtanut, kun ostin itselleni Parikan pupu-tennarit? Valkoiset, varrelliset ja vaaleanpunaiset korvat. Katselin niitä monta päivää ja sanoin itselleni, että tämän ikäiselle riittää kyllä Ainot, niissä on se punainen tupsukin. Mutta lankesin, kun ajattelin lämmintä kesäpäivää ja kesämekkoa ja pupu-tennareita. Olen 54-vuotias ja pahasti koukussa Parikan tennareihin. Korkokengätkin ovat huikeita, mutta korollisia kenkiä en enää voi pitää.

Olen seurannut blogiasi pitkään ja ihastellut mekkojasi, mutta kaikkein eniten kuitenkin kenkiä.

Innolla odotan kenkäkalenteria.

Satu

*mummeli*
4/5 | 

Ihanaa! Itselläni ei ole kauniita kenkiä, mutta nyt saan niitä ihailla kuvien muodossa.
👠👢👡👞👟

Eveliina J.
5/5 | 

Aivan mahtavaa!! Oon monena vuotena —tai siis siitä lähtien, kun pidit ensimmäisen kenkäjoulukalenterin — odottanut juuri tällaista Minna Parikka kenkäjoulukalenteria! Oon fiiliksissä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat