Synkän maanantain iloksi vähän väriä elämään, eli kirkkaankeltaiset nilkkaremmikengät. Olen ostanut nämä parilla eurolla Seppälän alelaarista joskus vuosia sitten, ja keinonahkakengät vain mennä porskuttavat.
Mitämissämilloin: nämä kengät ovat minulle Ne Kengät, mitkä haluan jalkaani kaivatessani vähän piristystä. Keltainen on jostain syystä itselleni ns. voimaväri, sen kanssa jaksaa kurjimmankin päivän yli.

Kommentit (5)

1/5 | 

Keltainen on ihanan piristävä väri! :) Kaikki nämä joulukalenterikengät ovat todella sieviä! Minä en tykkää liian terävistä kärjistä yhtään, joten olen ihastellut sitä, miten monissa näissä kengissä on ollut suhteellisen pyörä kärki. :) Onko sinulla mitään sellaista totaalisen nou-nou -juttua kenkien kärjen suhteen, vai meneekö kaikki?

Gloria
2/5 | 

Nyt rupes harmittaa kamalasti :((
Noi kaikki kengät (tai ylipäätään iso-osa kengistä) on niiin ihania. Ja mulle on käyny niin huono tuuri, että oon periny isäni jalan, toisin sanoenn jo näin 12-vuotiaana minulla on 43-45 kokoinen jalka. Ja naisten kengissä isoin koko on (yleensä) 42 (Tosin koko riippuu kengän mallista). Ja loput voi päätellä itse... :'(

3/5 | 

Mulla oli samanlaiset kengät, mutta ne oli Carlssonin alehyllystä! Ihanat, mutta loppujen lopuksi liian korkeat minulle, joten lahjoitin ne parempaan kotiin, etteivät vain pölyttyisi kaapissa. Sniff, ikävä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012