Nyt kun on taas vähän lunta tulvillaan ja sitä rataa, niin nautitaan me täällä ihanista kesäkengistä. Tuntuu ehkä vähän kaukaiselta ajatukselta että noita voisi muka joskus ulkona käyttää, mutta haaveilua se ei estä. Punaisen ja pinkin yhdistelmä on täysin vastustamaton, pidän siitä myös vaatteissa. Mutta silloin pinkin pitää olla kunnon hohtava fuksia, ei mikään hailu possunpunainen.
Mitämissämilloin: nämä Biancon satiinikengät olivat minulla jalassa kisakatsomossa silloin, kun Suomi voitti edellisen kerran lätkän MM-kisat! Hurraa! Melkoiset lätkäfanikengät juu :D

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (1)

1/1 | 

Minä en ole vielä tuolla väriyhdistelmälle niin lämmennyt. Paitsi ala-asteellahan se oli ihan ykkönen, varsinkin toppahaalarissa! :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011