Tämän päivän kenkäjoulukalenterin luukun valtaavat pinkit Versacen näytössaappaat, joita ei tehty myyntiin ollenkaan, ne olivat käytössä ainoastaan New Yorkin Versace for H&M -lanseerauksessa. Minä olin paikalla H&M:n kutsuvieraana (tämä on sarjassamme niitä blogiin liittyviä kokemuksia, mille hymyilen vielä ryppyisenä mummonakin), ja sain muotinäytöksen jälkeen muistoksi nämä kyseiset kengät ja lisäksi niiden sisarparin, jonka arvoin täällä blogissa. Se kenkäpari meni lukijalle Ouluun, ja me olemme voittajan kanssa ainoat pinkkiöverinilkkureiden omistajat.
Mitämissämilloin: nämä kengät ovat tasan ainoa korkkariparini, millä en oikeasti osaa kävellä. Siis yhtään. Voisin joskus kuvata teille maailman hauskimman kotivideon Niina ja hurjat pinkit korot... en voi käsittää, miten näytöksessä mallit viilettivät näillä jalantappajilla luontevan sujuvasti koko pitkän catwalkin, kun itse kykenen sipsuttamaan ehkä 5cm kerrallaan ja silloinkin meinaan lentää nenälleni. Ja minä vielä oikeasti hallitsen korkkarini goddammit! Mutta toisaalta ehkä tälläinen ainutkertainen muistokenkäpari onkin parempi pitää koristeena hyllyssä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (8)

Riinuska
2/8 | 

Kuinka monet kengät omistat? Tämä kenkäjoulukalenteri on huippu! Haluaisin nähdä kaikki sun ihanat poposet! :)

nipsuu
3/8 | 

Mikä noissa kengissä on sitten se vaikea osuus? Kuva voi toki omaan silmääni vääristää, mutta mielestäni nuo eivät näytä paljon korkeammilta tai ohuemmilta kuin monet sinun muistakaan kengistä :)

myohmy
4/8 | 

Olin jo kommentoimassa kun näin pelkän kuvan, että hienot kengät, mutta miten noilla pystyy kävelemään. Upea tarina, ehkä tämä pari on tosiaan ansainnut paikkansa muistona ja koristeena. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011