Ai ai, joululahja itselleni. Jääkin kyllä sitten ainoaksi, mutta sitäkin herkullisemmaksi. Sen kunniaksi, että ollaan kenkäjoulukalenterissa ylitetty jo puoliväli, laitetaan kenkäkokoelmani eittämättä yhdet mielenkiintoisimmat kengät ruutuun. Kissankorvakengät! Minna Parikan uusimman malliston herkut saavat minut odottamaan ensi kevättä sormet syyhyten, SULAIS JO TOI LUMI!!! T: korkkarityttö.
Mitämissämilloin: purrrr-purrrrurrr-purrrrrr-rrrrrrh....

Kommentit (8)

Marja
3/8 | 

Nämä on ihanista ihanimmat! En kyllä jaksais odottaa kevättä, jos olis tuollaiset kengät, pitäisin vaikka kotitossuina! :)

Snöykka
4/8 | 

Olen stalkannutkin noita ihanuuksia parikan sivuilla. Iiihanat! Näin muuten viimeyönä unta että tapasin sinut :). Muistan unen aika hyvin, ja sinulla oli tummansininen mekko valkoisilla pilkuilla.. Tai sydämillä.

taina
5/8 | 

Eikö ne ole pupun korvat?Ihanat joka tapauksessa:)Onnea kenkien ylpeälle omistajalle:)

Kaniini
6/8 | 

Juu, pupunkorvakengät ovat. Tai niin niitä markkinoitiin aianaan kun syystalvimallistoa ei oltu vielä paljastettu että jotain kanimaista ja leikkisää tulossa. Mutta pääasia että ovat ihanat näki niissä sitten kanin tai kissan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011