Hups meinasin kokonaan unohtaa joulukalenterin tänään! Sen kunniaksi jotain täysin överiä. Jos jotain paria voi kutsua barbieprinsessakengiksi, niin tätä. Friis&Companyn vaaleanpunaisen hörsökengät vaativat parikseen jotain todella simppeliä, paitsi tietysti jos oikeasti haluaa näyttää barbielta. Vaalin näitä satiinikorkkareita jostain syystä sydämet silmissä, vaikka oikeasti nämä menevät yli jopa minun tyylistäni. Mutta välillä saa mennäkin, ei haittaa.
Mitämissämilloin: nämä ovat koko blogihistoriani ensimmäinen blogilahja. Muistan kun silloin vuosia sitten sain nämä nelly.comilta ja mietin, että mitä ihmettä, miksi he haluavat lähettää minulle kengät! Pitkälle ollaan tultu niistä ajoista, ja nykyään blogi on monelle bloggarille jo päivätyö. Pinkit korkkarit ovat tavallaan oman blogihistoriani yksi virstanpylväs, ehkä niitä sietääkin vaalia.

Kommentit (4)

Hanna
1/4 | 

Minusta nämä ovat kyllä valloittavan ihanat "hattaraprinsessakengät". Haluu. :) Jonkun mustan mekon kanssa olisivta kyllä huiput. Oletko käyttänyt kenkiä?

Snöykka
2/4 | 

Tämä ei aiheeseen liity niinkään, mutta oletko huomannut, että parikka ei ole viimeaikoina tehnyt söpöjä sydänkenkiä, vaan ronskimpeja malleja.. lukuunottamatta pupunkorva kenkiä. Minua harmittaa tämä paljon, sillä voin suoraan sanoa että jotkut uusista malleista ovat rumia!

karkkinen
3/4 | 

No huh! pelästyin jo, ettei kalenterin luukku aukeakaan tänään :) ihanat kengät ja päivän pelastus on tämä kalenteri!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013