Talvikengikseni päätyivät *drum roll*:
 

Sorel 1964 Premium CVS. En tiedä mikä juttu tämä on, mutta kysyin keneltä tahansa talvikengävinkkiä, poikkeuksetta kaikki höpisivät Soreleista. Olen näköjään ilmeisen pihalla ulkoilutrendeistä ;) Vaikka kaikki punaiset huopikkaat ja lapikkaat olisivat i-h-a-n-i-a, ne eivät suojaa loskaa vastaan. Ja minä nimenomaan kahlaan mansen reunamailla treenipaikkojen pihoissa, missä ei tunneta lumiauraa. Että ny kai kelpaa sitten tallustella, oli paukkupakkaset tai sohjokelit, antaa tulla vaan!

Kommentit (19)

Maria
1/19 | 

Haluan liittää juuri tähän oman kommenttini, sillä Oi mutsi mutsi blogi oli ensimmäinen, jossa itse jo KESÄLLÄ luin Soreleista. Oman ostopäätökseni vahvisti lisäksi puistomammakaverin hyvät käyttökokemukset edelliseltä talvelta. Vinkkinä pienijalkaisille: minä ostin Sorelin Yoot Pacit lastenosastolta kokoni ollessa 37 1/3. Ulkonäkö on sama kuin aikuisten mallissa, mutta hinta muutaman kympin edullisempi. Ja mikä parasta kiireiselle äidille, lasten mallissa on helppo ja nopea kiristysmekanismi!

Käyttäjä1690
Liittynyt16.11.2015

Mulla on sellanen fiilis, että jossain malleissa nuorisokokoja on 40 asti! Nyt mullakin tekis mieli tollasia värikkäitä soreleita, mut kun on jo mustat perukset ja villahuopachipahkot, joten EI EN SAA. (oon nyt lukenut blogisi dr martens postauksia, koska tahon kevääksi KELTAISET martenssit. Nytkö se kenkähulluus tarttuu lopullisesti?)

2/19 | 

Huopikkaat olisivat ihanat talvella ja ehka ne tanne Nykin talviin sopisivatkin mainiosti. Mutta voiton minulla veivat Cougar Bootsit jotka on suunniteltu Kanadan kylmiin ja markiin olosuhteisiin, ovat kevyet ja mukavat jalassa ja vilu ei varmasti tule. Plus ne eivat nayta ollenkaan pahoilta. Hauskaa viikonlopun jatkoa sinne!

minora
3/19 | 

Olen hiukan kateellinen, koska nuohan ovat ihan maailman söpöt ja minäkin haluaisin, mutten ihan oikeasti tarvitse...

AMV
8/19 | 

Eri malleissa on vähän eri lestit. Esim tuo Nelliinan valitsema malli ei sovi mulle ollenkaan (en todellakaan voisi kävellä niillä), mutta Shila-niminen malli sopii hyvin, ne jalassa on kuljettu niin teillä, poluilla kuin umpihangessa varmasti kymmeniä kilometrejä. Lämpimät ja vettäpitävät ovat nekin.

Mirka
10/19 | 

Mistä näitä Soreleita saa ostettua? Katselin merkin nettisivustolta ja siellä oli vaikka mitä malleja mitkä kiinnostaisivat :)

Kaisu
11/19 | 

Kerro sitten joskus käyttökokemuksia. Itsekin olen ajatellut soreleja mutta mietin tuota pohjaa, kun se näyttää ihan kumpparin pohjalta ja kumpparit on kylmät juurikin ohuen pohjan takia vaikka kuinka olisi villasukkaa. Minua kiinnostaa myös kengän pito-ominaisuus liukkaalla kelillä.

Käyttäjä1690
Liittynyt16.11.2015
12/19 | 

Hyvä valinta tuokin! Sorelit on äitibloggareiden must have kenkä, meillä on mulla ja pojalla oikeaan ulkoiluun noi! (mut mustat)

pinka
13/19 | 

itse olen pari talvea hampaat irvessä käyttänyt sorellejani. lämpimät ovat, huopasysteemi kätevä (saa hangessa kahluun jälkeen patterille kuivaman!) ja ihan söpötkin vielä, mutta pirulaiset ovat niin raskaat että kävely on kuin raskaana vaappumista ja kantapäät hankaa. ei mitkään lenkkikengät kyllä. sellaseen pihalla seisoskeluun varmaan omiaan.

Taikalintu
14/19 | 

Ja minä en ymmärrä, miten niin monet voivat käyttää Sorelin kenkiä. Minun jalkaani ne eivät vaan sovi, en pysty edes seisomaan paikallani ko. kengät jalassa, kun ne ovat niin epämukavat. Kävelemistä en edes ajattele. Muutenhan nuo ovat aika mahtavat, jalat pysyvät varmasti kuivina ja lämpiminä.

Hanna
15/19 | 

Oikein hyvä valinta! Itsellä Sorellin Joan of Arcticit ja olen erittäin tyytyväinen. Mansessakin niillä on tallattu. :)

saana
16/19 | 

sorellit tuntuu nyt olevan kaikilla! mä porskutan äidin 20 vuotta vanhoissa traktorimalleissa, jalat on niin kuivat ja lämpimät että tekis mieli itkeä onnesta keskellä lumimyrskyjä. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013