Veikkaan, että kun tämä joulukalenteri on ohi, te ette halua kuulla kengistä vähään aikaan :D Tämän päivän harmaaseen lumisateeseen sopii täydellisesti keltaiset rusetilliset mokkaballerinat. Paljon kumarruksia Vagabondin suuntaan, että tajuavat tehdä värikkäitäkin kenkiä.
 

Mitämissämilloin: keltaiset kaunottaret olivat viime kesän rakkaimmat arkiballerinat, ja kumma kyllä en saanut niitä hajalle. Yleensä muutama pari baltsuja kesässä kokee kuoleman, kun remuan tossuilla rannalla, vesisateessa, mökillä, festareilla... Nämä pitivät pintansa.

Kommentit (7)

SuviL
1/7 | 

Höpö höpö, kengistä voisi lukea vaikka pelkästään niille omistetusta blogista! Vagabondilla on ihania värikkäitä kenkiä ja ainakin minulle ne ovat myös hyviä lestiltään. T. mummo, jolla myös on punaiset Penelopen Baleta-kengät

Finventures
3/7 | 

Ihanaa että ballerinat ovat mokkaa!

Hih, tulipa kengistä mieleen, että oon kuullu yhden mainoksen vähän väärin:
"Nyt saa arki, kenkäperjantaina, hölläillään"

Pohdiskelin aluksi että mikä se kenkäperjantai on....!
Tänä viikonloppuna kuulin oikein :D

maria
5/7 | 

Älä usko, että täällä kenkiin kyllästyttäisiin :). Joulukalenteri on ollut ihan mahtava!

jenna
6/7 | 

Vagabondin ballerinat olen todennu parhaimmiksi, itse ainakin kävelen niillä pitkään ja ne kestävät jokapäiväisessä käytössä useamman kesän ja lomareissun! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012