Tänään kalenteriluukusta paljastuu yksi kaikken aikojen lemppariparini. Minna Parikan kastikevalumakorkkarit viehättävät minua vuodesta toiseen, enkä oikeastaan osaa edes sanoa mikä näissä on se juttu. Koko kenkä on se juttu, väriä muotoa ja yksityiskohtia myöten.
Mitämissämilloin: koska olen crazy shoe lady, nostan mielelläni lemppariparejani lipaston päälle esille. Tämä pari on yksi näistä koristemaljakon korvikkeistani. Sanoinko tämän just ääneen... no sama se, ehkä en enää onnistuisi vakuuttamaan teitä että en muka suhtaudu kenkiin sekopäi.. intohimoisesti :D

Kommentit (8)

Soffe
1/8 | 

No on ihanat kengät! :)

Mulla on yöpöydällä Minna Parikan Victoriat. Pistin ne esille miehen ollessa töissä ja kun hän tuli makuuhuoneeseen, hän pysähtyi ovelle, katsoi ensin kenkiä ja sitten minua eikä sanonut mitään. :D Ei tosin ollut ensimmäinen kerta kun pidän kenkiä esillä. Ne on vain niin kauniita pidettäväksi laatikoissa!
(Varsinkin kun talvella niitä ei voi edes käyttää kun joskus)

Mirene
2/8 | 

Hei, minullakin on kauneimmat kenkäni lipaston päällä koristeena - ne sopivat niin täydellisesti musta-kultaisiin valokuvakehyksiin ja kynttilälyhtyihin!

Roosa
3/8 | 

Mulla on osa mun kengistä vaaterekin alla. Yhdet parit on kenkälaatikon päällä kunniapaikalla ja loput järjestyksessä kauniisti rivissä ja takarivissä tietenkin vähempi arvoisemmat ;)

4/8 | 

Mun mielestä on ihanaa, jos joku pitää koristemaljakoiden sijaan esillä jotain muita kauniita esineitä, vaikka sitten kenkiä! Niissä on ihan eri fiilis kun maljakoissa. Jos meillä ois tilaa, pistäisin varmaan itekin näteimmät kenkulat esille.

Marsarsa
5/8 | 

Hei, tsekkaapa miun Facebookin kansikuva (löydät varmaan spostiosoitteen avulla). Miulla kengät (lähes kaikki korkkarit) ovat aina esillä, olohuoneen paraatipaikalla. Äidiltäni olen tämän oppinut, hänellä on makkarin seinällä viisi seinän levyistä hyllyä TÄYNNÄ korkokenkiä. Eli et oo todellakaan sekopää :P

Eeva
7/8 | 

Nyt on vaan pakko vaivautua kirjoittamaan tänne ja sanomaan että olet ihana. NAINEN todella!!!! Oih miksi kaikki naiset ei ole naisia enään nykyään! Hatunnosto (tietenkin naiselliseb hatun hehhe) sinulle!

Ja sitten vielä kysymys, nyt on jääny oikeesti painamaan pahemman kerran, että kuinka monet Parikat omistat? :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla