Hui miten lähellä ollaan jouluaattoa! Mihin tämä aika oikein hupenee... Ulkona kiristyy pakkanen, mutta blogissa kengät senkus kesäistyvät (voiko noin sanoa :D), tämän päivän kaunottaret olkaatte hyvät:
Mitämissämilloin: tuskin olen koskaan ollut niin nopea näpeistäni, kuin sillon kun nämä kengät tulivat alennusmyyntiin Minna Parikalla.

Kommentit (13)

Cerp
2/13 | 

Tässä kuolasin brandoksen alessa Parikoita, niin mieleen nousi yksi kysymys: Onko Parikat normisti ollut kokoaan vastaavia? Kun jalkani on kokoa 36,5 ja usein kolmeseiskan korkkarit hölskyy jaloissa ja nousee kantapäistä. Muutenkin tuntuu, että tähän räpylään on vaikea löytää sopivankokoisia jalkineita :D Eli kumpaa kokoa ennemmin pitäis tilata: 36 vai 37?

Cerp

Kiitoksia tiedosta, olisin meinaa tilannu muuten kolmekutoset. Nyt siis pähkäilemään jodien ja symbiosiksen välillä... Jälkimmäiset -50%!

Snöykka
3/13 | 

Onks nää ne jotka sä sillon jouduit paljastamaansiinä kysymyspostauksessa, kun kysyttiin viimeisimpää kenkäostosta? Muistelisin niin, mut ihanat ja nätit parikat <3

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012