Tästä se joululoma sitten lähti, ihanaa! Tämän jälkeen enää kolme luukkua kenkäjoulukalenteria jäljellä. Mutta pidemmittä puheitta, 21. päivän kengät ovat Michael Michael Korsin nudet korkkarit:
 

Mitämissämilloin: oletteko ikinä kokeilleet nudeja korkokenkiä? Sääret näyttävät sen jälkeen niin pitkiltä, että kenkiä ei halua ottaa enää ikinä pois.

Kommentit (6)

MaaritL
1/6 | 

Täytyy sanoa, että tää kenkäjoulukalenteri on aivan mahtava! Ja kenkäkaappisi hyvin kateutta herättävä ;) opiskelijabudjetilla ei turhia shoppailla, mutta sain säästettyä sen verran että sain ensimmäiset Minna Parikat kotiutettua kaupasta. Olen ikionnellinen ;)

Snöykka
2/6 | 

Aivan ihanat nämäkin! On kyllä totta, että puuteri/nude korkkarit tekevät taikoja säärille. Olet kyllä muuten innostanut varmasti monia noiden korkkareiden maailmaan, etenkin parikoiden. Sinullehan täytyy kohta maksaa palkkaa siitä, kun siis parikoita ovat sinun kauttasi monet alkaneet kuolata :D

Marja
4/6 | 

Niin eleettömän kauniit ja ihanat kengät! Kaikki ylimääräinen on karsittu pois, jopa väri, mutta silti tulos lähenee täydellisyyttä. Tahtoo nämä!

5/6 | 

Ihanat! Mun nudet korkkarit on vähän liian keltaiset, toiset taas liian valkoiset, joten niillä ei saa ihan tuota kilometrisääriefektiä.. Mmhh. täytyisi varmaan ostaa jotkut toiset.. ;D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011