Toisen päivän luukku auki, ja Minna Parikan vanhaa mallistoa kehiin. Suloisten tummanruskeiden nilkkureiden nauhat ovat varustettu pikkuruisilla sydämillä ja koron takaosassa on hauskana yksityiskohtana piparkakkureunus.
Mitämissämilloin: ostin kengät käytettynä Olivian toimituspäälliköltä Anna-Kaari Hakkaraiselta, joka totesi kauppojen yhteydessä että kengät pääsevät ainakin varmasti rakastavaan kotiin. Niinkin voisi sanoa juu.

Kommentit (4)

mymmeli
3/4 | 

Ihanan asialliset hauskalla tavalla! Täälläkin olis rakastava koti jos joskus päätät (jostain ihmeen syystä) luopua noista ;)

Paus
4/4 | 

Hei!

Tämä ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään, mutta kyselen silti :) Eli muistanko ihan väärin, vai hehkutitko jossain vaiheessa (kesällä?) jotain hyvää pokkarikameraa? Mikäköhän kamera oli kyseessä? Kehitysehdotuksena olisi huippua, jos blogistasi voisi etsiä hakusanalla postauksia!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012