Tämän päivän kenkinä mustavalkoiset kävelykengät, joiden gangsterilookki vetoaa meikäläiseen aina. Mitkä tahansa korkkarit, ballerinat tai saappaat ovat tätä mustavalkoista tyyliä, pydähdyn niiden kohdalle välittömästi. Vähän kuin pilkkujen kanssa vaatepuolella.
Mitämissämilloin: löysin nämä nahkakengät 10 eurolla Lontoon reissulla erään kaupan loppualeista. Briteissä osataan nuo alennusmyynnit vähän eri tavalla kuin täällä suomessa...

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (9)

pitsin pitsit
1/9 | 

Kyseiselle tyylille löytyy nimikin: spectator shoes, tai naisille spectator pumps. Ja kyllä olen itsekin kovasti tämän tyylin fani :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

suojaan nahkakengät suihkeella ja jos jostain syystä likaan kengät, pyyhin ne heti käytön jälkeen. Ylipäänsä katson tarkkaan mihin keliin lähden milläkin kengillä, kauniit korot jäävät kotiin jos sataa vettä. Ja kaikki nämä kengät joita kalenterissa ollut mukana, ovat ns. harvemmin käytettäviä kenkiä, en tallusta niillä joka päivä eli eivät pääse kulumaankaan :)

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Hannis
3/9 | 

Toisena kenkäfriikkinä minua kiinnostaisi tietää miten säilytät ja hoidat kenkiäsi, kun ne tuntuvat näyttävän aina kuvissa kuin ensimmäistä kertaa pitäisit niitä jalassa. Tahtoisin postauksen kenkien säilytyksestä ja huoltamisesta sinulta! :)
Itse kylläkin vaikka kuika paljon pidän kengistäni, kohtelen niitä kuitenkin enemmän kulutustavarana ja kulutan ne puhki kunnes löydän tilalle sitten uudet ihanaiset. Monesti kyllä käytän suutarillakin korjauttamassa niitä ja kyllähän aidot hyvin tehdyt nahkakengät säilyvät monta vuotta kun ihan suutarilla asti käyttää.

jossuli
4/9 | 

Mulla on idea! Sun pitäs tehä semmonen koko vuoden kattava kenkäkalenteri!! :D Jos kenkiä ei ole tarpeeksi niin saat samalla yhden hyvän lisäsyyn ostaa niitä ;)

Kiva katella kauniita kenkiä <3 Paras joulukalenteri!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011