Hui huomenna viimeinen luukku jo! Tänään lähdetään vähän pois korkkarilinjalta ja siirrytään minun yhtälailla rakkaaseen asiaan, luistimiin. En olisi ikinä uskonut että voisin innostua ensinnäkin urheilusta ja toisekseen muista kengistä kuin korkkareista. Tai no kengistä ja kengistä, melkein kengistä. Teetin mittatilausluistimet Ruoholahden suutarilla, joka on aloittelemassa omaa WikkoSkates-luistinmerkkiään.

Kuvaan oli jäänyt tarra auki, tuo musta tarranauha on normaalisti nahkaremmin alla.
Mitämissämilloin: luistimeni ovat luonnollisesti punaiset, mutta huomaatteko erään tutun sydämen... sen muoto on lainattu Tampellan 70-luvun Cook Collection -kankaasta, eli se sama kangas mistä hääpukuni korsetti oli. Tuo sydän on niin rakas, että halusin sen myös luistimiini onnea tuomaan.

Jos näkisitte nämä luikat jossain muualla, kuinka monelle tulisi mieleen: nelliinan näköiset ;)

Kommentit (4)

annepa
1/4 | 

SIis en tajua, sekä mulla että ystävättärelläni on huonot kokemukset Ruohiksen suutarista ihan suutarin peruspalveluissa (kuten kengän korjaus ja asiakaspalvelu). Nettisivut ja sun hehkutus antaa kuitenkin ymmärtää muuta. Mikähän tässä mättää. Onkohan siellä muuttunut liikkeen pitäjä sanotaan.. pari vuotta sitten?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011