Jouluaatto, joten jos joku on vielä netin äärellä eikä lahjapakettien ja sapuskojen kimpussa, tässä on kenkäjoulukalenterin viimeinen luukku. Jos minä olisin joulupukin muori, nämä olisivat kenkäni. Irregular Choicet:


Oikein ihanaa ja riemukasta joulua kaikille <3

Ps. tänään klo 21 AVA:lla minun jaksoni Muotitietoisesta, hui!

Kommentit (30)

Helma

Kiitos tästä kenkäjoulukalenterista. Juuri sain "viimeisen luukun avattua". Tätä oli kiva seurata!

Henriikka

Aivan ihanat! Ja niissä on kaiken ihanuuden lisäksi vielä mun lemppari pallopäänukke Blythe <3

Tuulia

Hei, tosi hienosti meni Muotitietoinen osaltasi. Stailauksesi olivat ehdottomasti parhaat mitä ohjelmassa on nähty. Tykkäsin varsinkin keltaisesta mekosta mustan jakun kanssa, oli hauska nähdä kuinka asu sopi henkilölle joka vierasti keltaista väriä.

Sanna

Moi.Sulla oli täällä oikein kunnonkartta Tampereen kirpputoreista,missä on mikä osoitteineen, mutta en löydä sitä. Viitsitkö neuvoa minkä linkin kautta löytäisin. Kiitos paljon.

mymmeli

pakko oli heti katsoo katsomo.fi toi muotitietoinen :) kivat lookit sait luotua, se nahkahame ja silkkipaita yhdistelmä oli kyllä mun mieleen! mutta korulla ;) oot kyllä suloinen. Hyvin esiinnyit ja hoidit homman kotiin.

lukija

Pakko katsoa tuo jakso koska sähän se olet jonka blogia aloin ekana lukemaan :) ja vieläkin jaksan lukea tätä kiitos ihanasta blogista

Riina

Mullekin Nelliinan blogi oli se blogi, jonka kautta koukutuin blogien lukemiseen muutenkin!:)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011