Kolmannesta luukusta löytyy jotain vaaleanpunaista... oli pakko ottaa tähän alkuun heti lenkkarit mukaan, koska tuo liikuntapirulainen on saanut minut otteeseensa. Eilen kipitin noilla addun söpöliineilläni juoksumatolla lenkin ja hekottelin siinä mielessäni että lehmien olisi pikku hiljaa aika lähteä lentämään, jos kerran minä heitän huvikseni 40 minuutin juoksulenkin ihan vaan siksi, että sattui huvittamaan. Minulle käy usein niin, että on tarkoitus ottaa vain alkulämpö juoksumatolla ja siirtyä puntille, mutta sitten kun juoksu kulkee kovin mukavasti, niin en maltakaan lähteä matolta. Tiedän, HC-liikunnanvihaajalta tämä on crazy talkia.
Mitämissämilloin: kun olin urheilukaupassa etsimässä kevyitä juoksulenkkareita, myyjä ehdotteli minulle eri malleja höpisemällä jostain hifihifiominaisuuksista ja materiaaleista. --- Tein valinnan söpön värin perusteella.

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011