Tänään jotain punaista ja ruusuista. Wildflowerin viininpunaiset satiinikorkkarit ovat varustettu jättimäisillä ruusukkeilla ja nilkkaremmeillä. Näiden kenkien kanssa olo on ihan supernaisellinen.
Mitämissämilloin: Wildflowerin kaunokaisilla tanssin pari vuotta sitten ystäväni häitä. Olin kaasona. Kengät tuovat mieleen kirpeän talvi-illan keskellä metsää, ja rennot iloiset häät tunnelmallisessa tuvassa tähtitaivaan alla.

Kommentit (2)

mm
1/2 | 

iiihanat! <3 toi nilkkaremmi tekee noista supernaiselliset, ja yleensä inhoamani ruusukkeet sopii näihin ku nyrkki silmään. hämmentävää :d

EJ
2/2 | 

Mulla oli nämä kengät jalassa ihan omissa häissäni :) Ikäväkseni en voi näitä ainakaan tällä hetkellä käyttää, kun polvesta puuttuu eturistiside, mistä syystä kaikki korkokengät on pannassa... toinen kengistä on kyllä jo tovin ollut koristeena olohuoneessa pylväskaiuttimen päällä :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010