Itsenäisyyspäivän kunniaksi suomalaista suunnittelua ja sydämiä. Say hello to Minna Parikka Heartbeat Pumpseille:
Mitämissämilloin: ennen ensimmäistä käyttökertaa en tullut testanneeksi kenkiä pikaista sovittelukertaa enempää. Ja koska olen kokoa 39,5, minulla on usein vaihtoehtona ostaa joko hieman väljät tai aavistuksen tiukat kengät. Luonnollisesti valitsen väljemmät ja käytän sujuvasti puolipohjallisia tai kantalappuja (kuvassa kantalaput ovat jo paikoillaan). Ensimmäisellä käyttökerralla tökkäsin kengät vauhdilla jalkaan, hyppäsin hissistä suoraan fillarin selkään ja polkaisin leffateatterille. Ongelmat alkoivat noin metri fillarista luopumisen jälkeen, kun tajusin, että kengät eivät oikeasti pysy jalassa ollenkaan. Se on nimittäin hyvin pienestä kiinni minun ruikkukantapäissäni, pysyykö kenkä paikallaan vai ei (luojan kiitos kantalaput on keksitty, muuten voisin unohtaa avokkaat kokonaan). Sipsuttelin sitten tyylikkäitä 10 sentin asteleita kerrallaan Plevnaan ja yritin säilyttää horjuvan arvokkuuteni. Jos joku näki minut sillä keikalla, luuli aivan varmasti että minulla on ensimmäistä kertaa korot jalassa :D Tarinan opetus: kävele uusilla kengillä edes olohuone ympäri ja tee tarvittavat toimenpiteet ennen ulos lähtemistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (3)

1/3 | 

Mulla on ihan just sama ongelma! Jalan koko tuo sama 39,5 ja mua oikein ärsyttää, kun 40 on liian iso ja 39 liian pieni! En ookkaan tullu ajatelleeksi, että on olemassa tollasia kantalappuja :o Oon vaan aina suosiolla luopunu kengistä ku ei oo koot passannu. Pitääpä käydä heti ostamassa noita!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011